O criptomonedă în care investitorii bagă mari speranțe

Chiar dacă criza de pe piață este nemiloasă și determină prăbușiri colosale, există pe piață o criptomonedă, în care investitorii bagă speranțe

Crypto iarna continuă, iar falimentul FTX a ruinat, se pare, ultimele șanse pentru Bitcoin și alte criptomonede populare de a crește până la sfârșitul anului. În acest context, investitorii se orientează spre criptomonede noi, care nu doar că reușesc să reziste crizei actuale, dar au și bune șanse de a crește în 2023. Una dintre cele mai tari lansări noi în acest sens este RobotEra – un nou joc crypto, cu un multivers impresionant.

RobotEra se poziționează în prezent ca un potențial competitor al Decentraland, ba și mai mult – întrunește toate caracteristicile necesare pentru a-l putea înlocui. Atât jucătorii, cât și investitorii crypto au observat deja numeroase asemănări evidente dintre aceste jocuri, precum și faptul că RobotEra are și o serie de avantaje în fața legendarului Decentraland.

O criptomonedă în care investitorii bagă mari speranțe

De ce RobotEra reprezintă o versiune mai bună a Decentraland?

Dacă începutul criptomonedelor își are originea în principal în activități de speculații și tranzacționare, industria jocurilor crypto play to earn s-a dezvoltat total diferit. În acest context, Decentraland s-a impus ca precursor al unui nou gen, devenind unul dintre primele jocuri play to earn lansate vreodată. Jocul a oferit jucătorilor posibilitatea de a-și construi propriul mediu, de a contribui la dezvoltarea comunității și de a cumpăra propriile loturi de teren. Platforma reușise astfel să atragă un public numeros din toate categoriile sociale.

Cu mult înainte de RobotEra, Decentraland a fost jucat de muzicieni, graficieni și comercianți care continuă să ocupe spațiul virtual și să participe activ la viața jocului. Acest lucru a determinat și dezvoltarea colecțiilor NFT prin intermediul acestui joc – astăzi, multe galerii de artă sunt disponibile ca NFT-uri Decentraland. Cu toate acestea, este posibil ca platforma să-și fi găsit noul succesor – RobotEra.

Cumpărați TARO (RobotEra)

RobotEra va oferi mai mult conținut decât Decentraland

RobotEra vine ca o nouă lansare în domeniul jocurilor crypto play to earn, oferind tilizatorilor săi și posibilitatea de a cumpăra loturi de teren. Posibilitățile oferite de către RobotEra nu se limitează aici – jocul merge mai departe, oferind noi perspective de personalizare și modificare.

Datorită metaversului imens, orașe întregi vor fi disponibile pentru personalizarea comunității, iar jucătorii vor putea, de asemenea, să-și achiziționeze propriul robot sub formă de NFT. Fiecare model va fi, de asemenea, unic. Toți jucătorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a-și personaliza personajul după cum consideră de cuviință.

RobotEra se străduiește să învețe din trecut, bazându-se pe jocuri precum Decentraland și The Sandbox pentru a oferi cea mai bună experiență jucătorilor săi. De exemplu, fiecare jucător va putea să -și creeze și să-și comercializeze propriile NFT-uri în doar câteva clicuri. Acestea vor putea fi achiziționate și prin TARO, simbolul nativ al jocului, din magazinul de proiecte.

Pre-vânzare TARO de la RobotEra

Cartea albă RobotEra și foaia sa de parcurs ne permit să aflăm puțin mai multe despre viitorul acestui joc. Site-ul său oficial , deocamdată, vă permite deja să cumpărați TARO în timpul prevânzării. Astăzi, 1 TARO valorează 0,020 USD. Acest preț este temporar, deoarece prevânzarea este organizată astfel, încât prețul tokenului nativ să crească la fiecare etapă a prevânzării.

Planificată în 3 faze, prevânzarea proiectului prevede o creștere de până la 0,025 USD per token la a doua etapă, apoi 0,030 USD per token în următoarele etape ale prevânzării. În total, 270.000.000 TARO vor fi vândute potențialilor investitori. Ca o reamintire, TARO va servi în cele din urmă și ca instrument de guvernare, deoarece TARO este un token DAO.

RobotEra a reușit deja să strângă 201.799 USD de la începutul prevânzării sale. Pentru a trece în faza a 2- a, vor fi necesare 1,8 M$ TARO adunate. Prevânzarea se mișcă într-un ritm foarte rapid, iar numărul de jetoane este limitat, acesta fiind un token deflaționist. Dash 2 Trade este un proiect de încredere, despre aceasta vorbind de la sine suma de 7 milioane de dolari deja adunați, precum și faptul că proiectul a fost verificat de către cei de la CoinSniper.

Cumpărați TARO (RobotEra)

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version