Predicția prețului Avalanche se clatină – Investitorii optează pentru Metacade în schimb

Predicția prețului Avalanche se clatină - Investitorii optează pentru Metacade în schimb

Cum multe proiecte nu au ieșit încă din impas în urma prăbușirii pieței criptografice, s-ar putea să te întrebi unde ar putea ajunge Avalanche în 2023. Indiciu: situația nu arată prea bine. În acest articol, vei citi de ce Avalanche ar putea subperforma în acest an, o predicție a prețului Avalanche și de ce investitorii consideră că proiectul Metacade de la GameFi este o alternativă mult mai bună.

Avalanche (AVAX) se luptă să se diferențieze pe o piață aglomerată

Avalanche este o rețea de nivel 1 relativ nouă, lansată în septembrie 2020. Ca și alte soluții de nivel 1 de a treia generație, Avalanche își propune să abordeze problemele curente de scalabilitate, securitate și descentralizare care afectează o mare parte din domeniul criptografic, denumite trilema blockchain.

În ciuda faptului că este a 17-a cea mai valoroasă criptomonedă, cu o capitalizare de piață de peste 6 miliarde USD, Avalanche se confruntat cu critici din cauza lipsei de adopție și a cazurilor de utilizare limitate, comparativ cu proiecte similare, precum Ethereum, BNB sau Solana. Având în vedere nivelul ridicat de concurență în zona nivelului 1, Avalanche pare incapabil să se distingă clar și prin urmare are de suferit. 

În timpul prăbușirii pieței criptografice din 2022, AVAX a fost foarte afectat, pierzând mult mai multă valoare decât alte proiecte. A scăzut cu peste 92%, de la un maxim de 147 USD în noiembrie 2021 la un minim de 10,70 USD la începutul acestui an.

Ethereum, între timp, a scăzut cu aproximativ 82% de la nivelul maxim până la minimul înregistrat în iunie anul trecut. Contraperformanța devastatoare a Avalanche este o dovadă a cât de precauți sunt investitorii la cumpărarea acestui proiect extrem de speculativ.

Predicția prețului Avalanche (AVAX)

Aceste aspecte negative i-au prins pe mulți analiști pe picior greșit în ceea ce privește predicțiile lor de preț Avalanche pentru 2023. După primele semne de scădere din ultimele luni, mulți și-au plasat predicțiile prețului Avalanche pe termen scurt în jurul valorii de 13 USD, pierzând 35% din prețul său actual de 20 USD. 

Într-un scenariu optimist, cele mai multe predicții de preț Avalanche ajung la un maxim de aproximativ 40 USD până la sfârșitul anului 2023 – câștiguri destul de slabe pentru o piață în creștere. Dacă prăbușirea pieței criptografice continuă, mulți experți prognozează că AVAX ar putea atinge un minim de 7,60 USD, prăbușindu-se cu 62% față de prețul actual.

Metacade (MCADE) ar putea conduce sectorul Play-to-Earn

Având în vedere performanța slabă a AVAX în timpul recentei prăbușiri a pieței criptografice, mulți investitori au căutat proiecte care pot oferi randamente mult mai bune în 2023. Unul dintre aceste proiecte este Metacade, o platformă GameFi cu o performanță excelentă în presale. Metacade este un centru comunitar de tip play-to-earn (P2E), unde membrii se pot conecta cu jucători cu aceleași interese, își pot crește veniturile GameFi și își pot lăsa amprenta asupra viitorului gaming-ului.

Viziunea Metacade este de a-i ajuta pe toți să reușească în lumea P2E. De aceea, va introduce o suită de caracteristici concepute pentru a ajuta jucătorii să avanseze, de la forumuri de strategii, la alpha de top de la veteranii P2E. 

Pentru a încuraja membrii să își împărtășească cunoștințele cu restul comunității, Metacade recompensează utilizatorii cu token-ul MCADE de fiecare dată când partajează recenzii, sfaturi sau alt conținut valoros. Astfel, Metacade are potențialul de a deveni destinația supremă a Web3 pentru a învăța despre jocurile P2E și a câștiga mai mult din acestea.

Alte oportunități de câștig, cum ar fi turnee regulate și extrageri de premii, un mediu de testare în care utilizatorii pot oferi feedback despre cele mai recente jocuri în schimbul unor câștiguri suplimentare și chiar și un panou de joburi, așteptat în 2024, au atras atenția asupra actualului presale Metacade. Cu toate acestea, una dintre cele mai interesante caracteristici ale Metacade este programul Metagrant. 

Metagrant-urile oferă comunității o modalitate de a finanța democratic cele mai noi jocuri P2E, votând dezvoltatorii care merită finanțare pentru ideile lor. Jocul finalizat va fi adăugat la arcada virtuală Metacade pentru ca oricine să se conecteze și să se bucure de el. Această inițiativă promovează un simț al proprietății și al implicării comunității care nu se regăsește pe nicio altă platformă socială Web3 și ar putea pune Metacade pe hartă, chiar dacă doar unul dintre aceste jocuri se va lansa.

Predicția prețului Metacade (MCADE)

Datorită propunerii remarcabile a Metacade, presale-ul MCADE actual s-a vândut rapid. Au fost vândute token-uri de peste $10m în doar 16 săptămâni de la lansare, fiecare etapă epuizându-se mai repede decât precedenta. 

Astfel, experții au fost foarte optimiști cu privire la token-ul MCADE. Acesta va ajunge la final de presale la 0,02 USD, dar mulți au prezis că MCADE ar putea valora cel puțin 0,25 USD până la sfârșitul anului 2023 – o rentabilitate incredibilă de 1.150% în doar un an.

Unii chiar au mers mai departe și au făcut predicții de preț între 0,40 și 0,60 USD. Dacă MCADE ajunge la 0,60 USD, chiar și investitorii care s-au implicat la sfârșitul presale-ului ar putea avea o creștere de 2.900%, ceea ce le-ar putea schimba viața.

Metacade (MCADE) este o oportunitate de investiție mult mai bună

Este clar că predicțiile prețului Avalanche nu sunt entuziasmante. În cel mai bun caz, AVAX își dublează prețul. Dar, în cel mai rău caz, ar putea scădea cu încă 63%. Având în vedere proiectele de nivel 1 mult mai promițătoare, este dificil să găsești un argument convingător pentru a investi în AVAX.

Să-l comparăm cu MCADE. Token-ul său MCADE a luat avânt în presale datorită caracteristicilor unice pe care intenționează să le ofere jucătorilor P2E și filozofiei sale de a se concentra pe comunitate. Să nu uităm că predicțiile MCADE sunt pentru prețul final de presale; aceste randamente ar putea fi amplificate dacă te implici chiar acum, deoarece MCADE este la vânzare pentru $0.017

Cel mai bine este să te grăbești. După cum am menționat, fiecare etapă s-a vândut mai repede decât cea precedentă, ceea ce înseamnă că s-ar putea să o ratezi dacă nu acționezi rapid. Dacă vrei să investești în AVAX, ar fi timpul să te răzgândești. Aruncă în schimb o privire la presale-ul MCADE înainte de a fi prea târziu.

Puteți cumpăra Avalanche (AVAX) de la eToro aici.

Puteți participa la presale-ul Metacade aici.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version