Predicție preț FTX – se va prăbuși până la 0 USD?

În contextul în care a FTX a anunțat oficial despre propriul faliment, tokenul nativ al platformei continuă să se prăbușească

Chiar dacă, la prima vedere, FTT și-a găsit recent un punct de sprijin la nivelul de preț de 1,25 USD, predicțiile de valoare ale FTT rămân extrem de pesimiste. Tendința descendentă care afectează simbolul nativ al bursei FTX, aflată în faliment, se datorează în mare parte insolvenței companiei, care a depus faliment în Statele Unite, susținând că datorează în jur de 3,1 miliarde de dolari primilor 50 de creditori ai săi.

Pe măsură ce prăbușirea FTX continuă să facă ravagii pe piața criptomonedei, mai multe schimburi de criptomonede – precum Binance, BitMEX și KuCoin – au „delistat” tokenul FTT. Într-un tweet din 14 noiembrie, Binance a anunțat că a eliminat perechile de tranzacționare FTT/BTC, FTT/BNB, FTT/ETH și FTT/USDT de pe platforma sa din cauza eșecului celor mai recente revizuiri, în timp ce tranzacționarea perechilor FTT/BUSD rămâne disponibilă.

Pe lângă Binance, BitMEX a eliminat și contractele de swap perpetuu legate de FTT, eliminând perechile FTT/USD și FTT/USDT de pe platforma sa. Potrivit bursei, principalul motiv pentru delistare ar fi legat de o reducere drastică a tranzacționării spot a perechilor în cauză. După aceasta, KuCoin Futures și-a anulat și contractul perpetuu FTT/USDT.
Precum observați, fundalul media este unul extrem de nefavorabil pentru FTT. Dacă aruncăm o privire asupra graficului de mai jos, observăm că această criptomonedă merge pe un trend rapid și sigur spre prețul de 0 USD, exact cum a fost cazul LUNC. Probabilitatea că FTX token își va reveni este foarte mică (reieșind din evenimentele recente, descrise mai sus).

Predicție preț FTX - se va prăbuși până la 0 USD?

Falimentul acestei burse, precum și a tokenului nativ a dat mari bătăi de cap investitorilor. Acum, însă, când a devenit clar că FTX falimentează și că cripto-iarna se întinde, nu ne râmâne decât să analizăm criptomonede cu potențial de creștere imediată. Suntem conștienți și de faptul că mulți investitori nu au fonduri mari la dispoziție, de aceea am selectat proiecte care au nu doar potențial, dar și un prag de intrare accesibile (ce ține de suma investiției).

RobotEra (TARO)

TARO este una dintre cele mai noi criptomonede lansate pe piață, fiind tokenul nativ al jocului RobotEra. Acesta este un nou joc play to earn, în care aveți o groază de opțiuni de a face bani din criptomonede.Jucătorii își creează propriile avatare (roboți) cu care călătoresc pe toate cele 7 continente ale jocului, investind în imobiliare și tranzacționând NFT-uri.

Jocul are un potențial evident, deoarece reușește să combine latura de distracție (gaming) cu latura investițională (venituri pasive din venituri tokenuri și investiții în imobiliare). TARO este disponibil acum în prevânzare, proiectul reușind să adune peste 150.000 USD în circa 1 săptămână de prevânzare.

Cumpărați TARO (RobotEra)

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade este o platformă revoluționară dezvoltată de echipa Learn 2 Trade, care oferă un portal all-in-one care poate oferi utilizatorilor semnale și analize de tranzacționare în timp real pentru a-i ajuta să ia decizii mai informate. Prevânzarea jetonului D2T a fost lansată în urmă cu mai puțin de o lună, dar a strâns deja peste 6,6 milioane de dolari.

Potențialul proiectului este determinat atât de instrumentele revoluționare oferite de Dash 2 Trade, cât și de faptul că recent s-a anunțat despre listarea criptomonedei native pe bursele LBank și BitMart (după finalizarea prevânzării). Momentan D2T se vinde la prețul de 0,0513 USD, dar prețul va crește treptat în etapele ulterioare ale prevânzării, ajungând la 0,0662 USD în a noua și ultima etapă.

Cumpărați Dash 2 Trade

IMPT – platformă de compensare a emisiilor de carbon și criptomonedă verde

IMPT este un nou proiect, care vă oferă posibilitatea să combinați investițiile cu acțiuni prietenoase mediului. Proiectul vă permite să vă compensați emisiile de carbon prin intermediul tehnologiei blockchain. IMPT are parteneriat cu peste 25.000 de comercianți, care amplasează widgetul IMPT pe propriul site, iar de la fiecare cumpărătură efectuată prin aceste widget se reține o marjă de carbon.

Marja este convertită în tokenuri IMPT, iar acestea sunt folosite fie la achiziția de NFT-uri, fie în scopuri de donații către organizațiile care luptă cu mediul, fie pot fi ars (compensându-se, astfel, amprenta de carbon). Acum IMPT este în prevânzare, prețul unui token fiind de 0, 023 USD, iar proiectul a adunat deja investiții în valoare de peste 13 milioane de dolari.

Cumpărați IMPT

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version