Prevânzarea Calvaria se apropie rapid de a 5-a etapă

Calvaria a atras interesul investitorilor, reușind să adune peste 1,9 mln de dolari în acest moment și apropiindu-se de a 5-a etapă a prevânzării

Prevânzarea Calvaria se apropie rapid de a 5-a etapă

Progresul prevânzării Calvaria înregistrează un ritm foarte grăbit – destul de rapid evenimentul a ajuns în etapa a 4-a, iar acum se apropie galopant spre etapa a 5-a. După ce proiectul va aduna peste 2.1 milioane de dolari, prețul tokenului va crește, exact așa, cum s-a întâmplat la fiecare dintre etapele precedente.

De data aceasta, însă, investitorii se vor bucura de o creștere neașteptată – prețul tokenului RIA va crește nu până la 0,030 USD, ci până la un preț de 0,0325 USD per token. Această decizie a dezvoltatorii va crește randamentele investitorilor timpurii – deja în a 5-a etapă aceștia se vor bucura de un randament de 225%.

Prevânzarea Calvaria se apropie rapid de a 5-a etapă

A 5-a etapă a prevânzării va reduce și mai mult volumul de tokenuri RIA disponibile în faza de presale – doar 33% din emisia totală a prevânzării RIA vor mai fi disponibile investitorilor. Deoarece are o emisie limitată, acesta este un token deflaționist, iar acest lucru crește și mai mult rentabilitatea investițiilor timpurii.

Plus la aceasta, chiar dacă nu ați investit în Calvaria chiar în primele zile ale prevânzării, mai aveți șanse de a obține randamente bune, investind în RIA chiar astăzi. O asemenea investiție poate genera un randament de 30% imediat după ce proiectul va ajunge la următorul milestone al prevânzării, iar reieșind din ritmul prevânzării, devine evident că jocul ar putea ajunge la suma de 2,1 milioane de dolari în doar câteva zile.

Cumpărați Calvaria

Calvaria – opțiune de investiție pe timp de criză

Investiția timpurie în Calvaria poate reprezinta și o bună investiție în contextul pe care îl avem astăzi – o piață crypto în plină criză, caracterizată de prăbușirea BTC, dar și a altor criptomonede populare. Calvaria este una dintre cele mai bune criptomonede cu potențial pentru 2023, deoarece a reușit deja să semneze înțelegeri de listare cu Kucoin și Gate.io. Așadar, odată ce prevânzarea se va finaliza, tokenurile RIA vor fi listate pe burse de criptomonede, ceea ce ar putea determina creșterea ulterioară a acestei criptomonede.

Pe lângă cele menționate, Calvaria este și unul dintre cele mai bune jocuri crypto, ceea ce explică interesul sporit nu doar al investitorilor crypto, dar și a jucătorilor. Jocul se bazează pe un model Play-to-Earn (P2E), în care jucătorii construiesc proiectează seturi de cărți cu diferite personaje, fiecare cu caracteristicile și abilitățile lor unice, pe care apoi le folosesc strategic pentru a concura împotriva altor jucători. Scopul final este de a câștiga recompense câștigând în cadrul bătăliilor particulare, precum și în cadrul turneelor din universul virtual Calvaria.

Un alt aspect important constă în faptul că jocul oferă nu doar o experiență de gaming inedită, dar și opțiuni de investiții. Fiecare carte din joc este un NFT, iar deținătorii acestor NFT-uri le pot tranzacționa rapid și ușor, deoarece jocul rulează pe fiabilul blockchain Ethereum. Toate acestea sunt posibile datorită unui ecosistem complex, bazat pe criptomoneda nativă a jocului – RIA.

RIA este folosită nu doar pentru achiziționarea de cărți puternice și NFT-uri, dar și pentru a miza tokenuri și a obține recompense zilnice. Cei care mizează tokenuri participă și la guvernarea proiectului, deoarece acesta este un joc bazat pe DAO. Așadar, proiectul are valoarea nu doar pentru cei pasionați de gaming și metaverse, dar și pentru cei, care caută modalități de a face bani din criptomonede.

Un mare avantaj al acestui joc, dar și un aspect care determină potențialul Calvaria pentru 2023 constă în poziționarea proiectului ca cel mai accesibil joc play to earn. Dezvoltatorii promit că vor putea aduce în joc și gameri non-crypto, oferindu-le o versiune free to play. În cazul în care acest lucru va fi implementat, Calvaria va obține un puternic avantaj concurențial, având șanse reale de a deveni cel mai popular joc crypto din 2023.

Cumpărați Calvaria

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version