Previziune Bitcoin – prea târziu de investit?

Chiar și pe timp de criză, Bitcoin rămâne principala criptomonedă de pe piață

Previziune Bitcoin - prea târziu de investit?

Chiar dacă colapsul FTX a dat peste cap planurile anticriză dezvoltate de către investitorii crypto, Bitcoin rămâne cea mai mare criptomonedă din lume la capitolul capitalizării, dar și a accesibilității. Milioane de oameni dețin Bitcoin în portofelele lor digitale în speranța de a genera profituri. Plata și primirea plăților cu Bitcoin devine, de asemenea, din ce în ce mai frecventă. Cu toate acestea, populara criptomonedă nu a reușit să-și revină din tendința descendentă în ultima vreme.

Plus la aceasta, piața crypto ne-a demonstrat nu doar o dată că toate caracteristicile descrise mai sus nu garantează neapărat faptul că criptomoneda merită investiții chiar acum. Reieșind din aceasta, tot mai mulți pasionați crypto din România se întreabă dacă are rost să investească în BTC acum sau nu. În acest articol, vom evalua cea mai recentă previziune Bitcoin și vom examina comentariile experților și ale investitorilor.

Cum a fost 2022 pentru Bitcoin?

La începutul anului 2022, Bitcoin era încă clasat drept cea mai bună criptomonedă de pe Reddit. Bitcoin a atins un maxim istoric de 69.000 de dolari în noiembrie 2021, iar în acest moment mulți investitori s-au grăbit să investească în aurul digital, considerând că prețul Bitcoin va exploda în 2022. Realitatea s-a dovedit a fi una radical diferită și mult mai dură – până în iunie 2022 valoarea Bitcoin a scăzut cu aproximativ 74%.

Inițial Investitorii au interpretat acest declin drept retragere înainte de o creștere pronunțată, dar acum deja nu mai există dubii că Bitcoin se prăbușește. Este deja evident și faptul că întregul an 2022 nu a fost un an bun pentru investitorii cripto în general, din cauza riscurilor geopolitice din lume, a inflației record, a deciziilor privind ratele dobânzii ale Rezervei Federale a SUA (FED) și a celei mai recente crize FTX . Din acest motiv, majoritatea comentatorilor cripto prezic că iarna cripto va continua până în 2023.

Ce spun experții și investitorii despre Bitcoin?

Bitcoin nu este o criptomonedă nouă și chiar este considerată una dintre monedele „mature” de pe piața cripto. Aceasta înseamnă că prețul monedei este mai puțin volatil. Cu toate acestea, experții nu pot ignora și modul dramatic în care se prăbușește BTC, de aceea nu se grăbesc să facă previziuni Bitcoin optimiste.

Michael Novogratz

Michael Novogratz este CEO-ul și fondatorul Galaxy Investment Partners, o firmă de investiții axată pe piețele cripto, cu o avere netă de peste 1 miliard de dolari. Într-un interviu acordat CNBC, Novogratz citase lipsa capitalului instituțional drept unul dintre factorii care împiedică progresul Bitcoin.

Jack Dorsey

Jack Dorsey este co-fondatorul Twitter și Block Inc. Dorsey este cunoscut a fi un susținător înfocat cripto. După cum se știe, Twitter a lansat anul trecut Twitter Tips, un serviciu de bacșiș cu Bitcoin și Ethereum. În plus, Dorsey a co-fondat o platformă educațională numită Bitcoin Academy împreună cu muzicianul Jay Z pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la criptomonede.

Dorsey este faimos datorită frazei „Bitcoin schimbă totul” și „În cele din urmă va exista o singură monedă în lume și cred că va fi Bitcoin”. Experții spun că unul dintre motivele pentru care Dorsey a vândut Twitter a fost pentru că dorea să petreacă mai mult timp investind în Bitcoin.

Cele mai bune alternative Bitcoin

Precum observați, previziunile Bitcoin nu sunt foarte optimiste, iar acest lucru determină necesitatea de a analiza opțiuni alternative investiției în Bitcoin. Mai jos am pregătit câteva criptomonede noi, care au dat dovadă de rezistență pe timp de criză, dar care au și un mare potențial pentru 2023.

Dash 2 Trade

Aceasta este o nouă platformă de analize și previziuni criptomonede, dezvoltat de către echipa care a lucrat la proiectul Learn2Trade (peste 70.000 investitori abonați). Această platformă oferă investitorilor instrumente menite să-i ajute să facă investiții mai bine gândite. Recent proiectul a anunțat că a adunat suma de 7 milioane de dolari, apropiindu-se și mai mult de listarea pe bursele de criptomonede, cu care a încheiat acorduri de listare.

Previziune Bitcoin - prea târziu de investit?

Între timp, prevânzarea Dash 2 Trade continuă, oferind investitorilor posibilitatea de a face investiții timpurii, în timp ce prețul unui token D2T este unul foarte atractiv – 0,0513 USD. Utilizați butonul de mai jos pentru a investi în Dash 2 Trade chiar acum.

Cumpărați Dash 2 Trade

RobotEra

Acesta este un nou joc play to earn, care vine cu un multivers complex, format din 7 continente. Pe aceste continente jucătorii pot investi în imobiliare, pot extrage resurse valoroase și pot organiza și participa la evenimente RobotEra. Universul jocului se bazează pe TARO – criptomoneda nativă a acestui joc.

Prevânzarea TARO este în plină desfășurare, prețul unui token fiind de doar 0,02 USD. Prevânzarea se mișcă foarte rapid, reușind să adune deja peste 270.000 USD într-o perioadă destul de scurtă de timp. Accesați evenimentul de prevânzare utilizând butonul de mai jos.

Cumpărați TARO (RobotEra)

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version