Românii Profită De Ultima Șansă De A Investi Într-un ICO Istoric Înainte De Listare

Românii Profită De Ultima Șansă De A Investi Într-un ICO Istoric Înainte De Listare

De la începuturile sale ca prima criptomonedă, până la recenta aprobare a ETF-ului său de către SEC, Bitcoin continuă să marcheze un traseu de transformare și revoluție, continuând să stabilească standardele pe care piața crypto le va urma.

Acum, Bitcoin Dogs aduce o atmosferă de petrecere în timp ce scrie istorie, fiind primul ICO lansat pe blockchain-ul Bitcoin. Nu este doar un pionier ce deschide noi drumuri, acest proiect pare a fi capabil de a conduce și/sau de a declanșa o renaștere a pieței de NFT-uri, alături de pași importanți făcuți în zona de social blockchain gaming. Dar cum?

Presale-ul Bitcoin Dogs strigă în vocea mare „vino să mă iei” către investitori, care, în ultimele sale două zile, stârnește FOMO în lung și-n lat printre investitorii din România.

Cu o sumă de 9,7 milioane de dolari deja ridicată, perioada de timp în care puteți face parte din acest ICO istoric se închide rapid înainte de finalizarea presale-ului pe 15 martie și listarea pe diverse exchange-uri la scurt timp după aceea.

Ce este Bitcoin Dogs?

Este un varietate uimitoare de mini-proiecte Web3 care include criptomonede, o experiență GameFi și o colecție exclusivă de NFT-uri construită pe cel mai mare blockchain din lume, Bitcoin.

0DOG, tokenul nativ al Bitcoin Dogs, oferă combustibilul și energia vitală necesară pentru ecosistemul proiectului, permițând utilizatorilor să aibă acces la recompense și să participe la deciziile de guvernare.

Experiența de joc social de tip ,,play-to-earn” a Bitcoin Dogs este un amestec convingător de nostalgie, făcând un semn către nebunia Tamagotchi, animalul de companie de buzunar din anii ’90, și combinând-o cu elementele competitive oferite de Axie Infinity pentru a oferi o experiență de joc interactivă și potențial profitabilă.

Jucătorii cresc, antrenează, evoluează și concurează cu câinii lor digitali împotriva altor jucători pentru a câștiga acel dulce, dulce simbol 0DOG.

Dacă acest lucru nu a fost suficient pentru a vă stârni pofta de joc, Bitcoin Dogs creează o colecție canină unică și exclusivă de NFT-uri care include 10.000 de prieteni blănoși.

Creată prin intermediul protocolului inovator Bitcoin Ordinals și în condițiile în care experții prezic o renaștere a NFT-urilor în 2024, această colecție are combinația potrivită între tehnologie de ultimă generație și momentul ideal pe piață pentru a fi NFT-ul pe care toată lumea ar fi vrut să-l cumpere.

De ce este Bitcoin Dogs atractiv pentru investitorii români?

Bitcoin Dogs pune pulsurile în mișcare în rândul investitorilor din România, unde potențialul Bitcoin Ordinals a uimit deja.

După ce anul 2023 a lansat pe scenă noua platformă NFT, aceasta a crescut de la un proiect proof-of-concept la un ecosistem DeFi cu peste 2,25 miliarde de dolari în valoare totală blocată (TVL), datorită susținerii Bitcoin – care a depășit recent 60 de mii de dolari.

Între timp, ecosistemul de monede BRC-20 crește în mod asemănător și are o valoare de piață de peste 3 miliarde de dolari.

Atractivitatea și potențialul Bitcoin Dogs au fost evidente atunci când s-a dat startul la ICO.

Obținând 1 milion de dolari în doar 24 de ore de la lansare, moneda pare serios subevaluată la prețul său actual de 0,0404 USD, deoarece ar putea foarte bine să constituie motorul care va readuce piața de NTF-uri înapoi în lumina reflectoarelor anul acesta.

Cu o scădere a vânzărilor în 2023 de la volumul de tranzacționare de 23,7 miliarde de dolari din 2022, potrivit Cryptoslam, piața globală NFT pare să reînvie.

Cu branduri mari precum Starbucks, Adidas și Nike care își mențin încrederea în NFT-uri; CoinDesk și Forbes se numără printre publicațiile din industrie care prezic o renaștere a piaței NFT-urilor, Bitcoin Dogs având toate elementele necesare pentru a deveni următorul BAYC.

Este Bitcoin Dogs o investiție bună în 2024?

După cum mulți probabil că știu, piața crypto este destul de stârnită de o premieră, iar Bitcoin Dogs trasează un nou teritoriu în calitate de lider de haită, explorând noua lume a tokenurilor de presale bazate pe blockchain-ul Bitcoin. Acest prestigiu în sine va impulsiona probabil cererea de tokenuri 0DOG în viitor, ca să nu mai vorbim de restul acestui presale in plină expansiune. Suma de 9,7 milioane de dolari strânsă în doar 4 săptămâni vorbește de la sine.

Cu 900 de milioane de jetoane 0DOG bătute pentru a oglindi numărul aproximativ de câini din lumea reală, presale-ul a trimis deja valuri de FOMO în întreaga comunitate românească de investitori. Investitorii din cadrul presale-ului nu trebuie să-și facă griji cu privire la faptul că exchange-urile vor fi inundate de tokenuri rămase odată ce presale-ul se va încheia; monedele în exces vor fi distruse pentru a menține raritatea și tensiunea prețurilor.

Mai mult de 110k urmăritori pe Twitter și aproape 20k membri ai comunității sale de pe Telegram nu se pot înșela. Și același lucru este valabil și pentru mulțimea de influenceri care au lăudat Bitcoin Dogs, și anume @MrX_Crypto și @BscGemsX1000.

În cadrul ultimei șanse, nu lăsați FOMO să câștige

Clepsidra de presale aproape că s-a terminat, cu o dată de încheiere pe 15 martie și listarea pe diverse exchange-uri la scurt timp după aceea. Acest lucru înseamnă că investitorii care încă nu și-au luat tokenurile 0DOG sunt în mare pericol de a rămâne pe dinafară.

Dacă ați ratat valul inițial al febrei Bitcoin sau revoluția CryptoPunks înainte de piața din 2021, nu faceți ca aceasta să fie a treia dată când sunteți ghinionist.

0DOG nu putea fi mai ușor de cumpărat, așa că alăturați-vă astăzi haitei Bitcoin Dogs, delectați-vă cu acest nou proiect de crossover crypto care ar putea transforma industria și bucurați-vă de posibilitatea de a face istorie.

Faceți click aici pentru a vizita site-ul Bitcoin Dogs și pentru a cumpăra 0DOG.

Exit mobile version