Traderii din România se mobilizează pentru primul ICO de pe Blockchain-ul Bitcoin

Traderii din România se mobilizează pentru primul ICO de pe Blockchain-ul Bitcoin

Bitcoin, primul blockchain și crypto de pe piață și, probabil, motivul pentru care citiți acest articol, le-a dat oamenilor un motiv în plus să zâmbească – de parcă aprobarea ETF-ului său nu era de ajuns! Bitcoin Dogs a fost lansat în comunitatea crypto din România ca primul ICO de tip BRC-20 minat vreodată.

Cu sprijinul token-ului său nativ 0DOG, Bitcoin Dogs se bucura de tipul de tracțiune in România care face alte crypto-uri de pe piață sa pară ca nu au nici o șansă.  Cu siguranță acesta ar putea fi visul umed al fiecărui crypto bro – una dintre acele investiții care rămân în istorie.

Cu presale-ul său în plină desfășurare și cu un nivel de interes fenomenal generat de proiect, iată de ce Bitcoin Dogs este pe cale să devină un pionier al industriei crypto. 

Bitcoin Dogs: Un proiect care va revoluționa piața crypto

În numai o săptămână, Bitcoin Dogs deja își face de cap în calitate de etalon pentru token-urile BRC-20, ridicând $2,3 milioane și mândrindu-se ca fiind primul presale Bitcoin din lumea crypto. Din moment ce token-urile BRC-20 s-au născut practic ieri, Bitcoin Dogs este destinat să fie drogul de inițiere.

Piatra de temelie a parcursului Bitcoin Dogs în piață este o colecție unică NFT de 10.000 de câini, cu niveluri diferite de raritate și un Dogverse fascinant plin cu jocuri. Utilizatorii își pot crește animalele de companie virtuale înainte de a intra într-un mediu competitiv asemănător cu Axie Infinity și de a-și pune animalele de companie în competiție cu cele ale altor utilizatori pentru recompense financiare. 

În mod clar, publicul încă tânjește după nostalgia anilor ’90. Sau poate că sunt doar dornici de un animal de companie căruia nu trebuie să îi facă asigurare, din moment ce Bitcoin Dogs a atras deja peste 60 de mii de fani loiali.

Jocul proiectului Bitcoin Dogs oferă deținătorilor monedei native 0DOG acces la o lume în care pot nu doar să crească, ci și să dreseze câini digitali. Acesta este locul în care se întâmplă magia. Dresează câinele. Câștigă acea cursă virtuală. Câștigă token-uri 0DOG. Este atât de simplu. 

Între timp, Bitcoin Dogs generează o mulțime de așteptări în jurul celei mai ample colecții NFT dezvoltate vreodată pe Bitcoin Ordinals. Din nou, disponibilă doar exclusiv pentru deținătorii de monede 0DOG. 

Din moment ce fanii NFT au tendința de a fi destul de extravaganți, proprietarii NFT-urilor își pot etala animalele de companie în comunitatea Bitcoin Dogs și le pot schimba cu alți utilizatori pe măsură ce Dogverse-ul Bitcoin Dogs continuă să evolueze. Acest lucru poate sau nu să vă aducă aminte de momentele în care vă etalați cărțile Pokémon în curtea școlii. 

Cum funcționează token-ul 0DOG creat de Bitcoin Dogs?

Token-ul 0DOG facilitează funcționarea tuturor operațiunilor asociate cu Bitcoin Dogs. Acesta permite tranzacții și oportunități de câștig în timp ce servește, de asemenea, ca mijloc de schimb pentru a permite utilizatorilor să cumpere, să vândă și să tranzacționeze NFT-uri pe piața online.

Bitcoin Dogs are o cantitate totală de 900 de milioane de monede, reflectând populația globală estimată de câini, toate fiind minate folosind protocolul BRC-20. Cu toate acestea, pentru a face achiziționarea mai ușoară – pentru că, să recunoaștem, cumpărarea de crypto poate fi destul de complicată – investitorii pot cumpăra prin intermediul ETH sau al câtorva stablecoin-uri, fondurile fiind convertite în BRC-20 atunci când presale-ul se va încheia și se vor acumula în adresa portofelului virtual Bitcoin prestabilit de utilizator.

Un beneficiu interesant de luat în seamă: orice token-uri din presale care nu sunt vândute vor fi distruse pentru a asigura raritatea generală și a stimula creșterea prețului.

Bitcoin Dogs: O forță în creștere 

Toate semnele indică spre câștiguri masive în 2024, iar discuțiile despre reducerile dobânzilor și evenimentul iminent de halving al Bitcoin oferă mediul ideal pentru dezvoltarea noilor proiecte precum Bitcoin Dogs. Fiind primul proiect de acest fel pe blockchain-ul Bitcoin, Bitcoin Dogs este gata să fie „acel proiect care a început totul”, în timp ce oamenii scriu cărțile de istorie BRC-20.

În plus, având în vedere succesul recent al unui proiect de gaming de pe blockchain-ul Bitcoin, Bitcoin Cats, încă prezent în memoria publicului, un proiect care a înregistrat volume de tranzacționare de 50 de milioane de dolari la scurt timp după lansare, Bitcoin Dogs se poate dovedi a fi o investiție ce va aduce profituri colosale.

Iar dacă sunteți la curent cu știrile, globul de cristal al CoinDesk prezice o revenire a NFT-urilor, iar Bitcoin Dogs se poziționează ca lider al acestei renașteri, având potențialul de a eclipsa triumfurile timpurii ale Bored Ape Yacht Club, un pionier NFT pe care prea mulți oameni l-au omis.

Bitcoin Dogs: Începutul unui proiect special

Bitcoin Dogs este pe cale să unească Crypto/Web3 mult mai bine decât ar fi putut-o face Tony Soprano vreodată. Combinarea fascinației pentru GameFi cu farmecul NFT-urilor ar putea oferi randamente uluitoare în 2024 și mai departe. Moneda 0DOG este acum disponibilă și are un preț de doar $0,0173 pe bucată, ceea ce o face un punct de intrare superb pentru investitorii din România care doresc să intre pe piață.

Faceți click aici pentru a vizita site-ul Bitcoin Dogs și pentru a cumpăra 0DOG.

Acesta este un articol sponsorizat plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în articolul sponsorizat.
Exit mobile version