Traderul care a făcut milioane în sezonul meme-urilor cu Solana (SOL) pariază mare pe acest altcoin

Traderul care a făcut milioane în sezonul meme-urilor cu Solana (SOL) pariază mare pe acest altcoin

Solana (SOL) a crescut cu 358,6% de la începutul anului (YTD) și a stârnit un interes semnificativ printre investitori și comercianți. Ecosistemul său a fost un punct mare de atracție, iar comercianții au făcut deja milioane pe unele dintre monedele meme prezentate în topul ecosistemului său și construite pe rețea.

Cu toate acestea, criptomoneda Pullix (PLX) este cel mai nou proiect care le-a captat atenția. Nu doar că va include un model de distribuire a profiturilor, dar va include și o caracteristică de ardere a tokenurilor.

Dinamica prețului Solana (SOL)

Solana (SOL) a experimentat o creștere majoră a prețului, unde creșterea de la începutul anului (YTD) a fost de 358,6%. Mai mult, prețul Solana a experimentat, de asemenea, o creștere notabilă în cursul săptămânii precedente, întrucât valoarea sa a crescut de la 93,75$ la 106,29$.

În plus, criptomoneda Solana se mișcă acum într-o direcție ascendentă și ar putea experimenta o adunare a pieței presupunând că taurii recâștigă controlul pieței. Pentru moment, conform predicției prețului Solana, poate crește până la 162,60$ până în T4.

Perspectiva de creștere a monedelor meme bazate pe Solana

Monedele meme bazate pe Solana înregistrează câștiguri semnificative. De exemplu, Bonk a făcut deja milionari, întrucât a văzut o creștere de 13.936,2% de la punctul său cel mai scăzut. Un alt exemplu notabil este criptomoneda dogwifhat, care a crescut cu 14.178,7%.

Totuși, creșterea experimentată de Samoyedcoin nu poate fi subestimată, având în vedere că a crescut cu 1.490,9% față de minimul său istoric. Comerciantul care a făcut milioane pe sezonul monedelor meme Solana pariază acum mare pe Pullix.

Pullix (PLX) este acumulat deoarece are un potențial de creștere de 100x

Pullix (PLX) este un proiect viitor care este poziționat să devină un lider în spațiul Web3, deoarece va combina cele mai bune elemente ale CEX-urilor și DEX-urilor. Făcând acest lucru va permite oricui să tranzacționeze orice activ alături de criptomonede, rezolvând în același timp problemele de lichiditate și transparență care au făcut parte din industrie o vreme.

De fapt, există un model de partajare a veniturilor unde oricine poate oferi lichiditate makerilor de piață automatizați (AMM-uri) și poate obține venituri pasive. De asemenea, va fi acces la orice activ, inclusiv criptomonede, și utilizatorii pot obține până la 1000:1 în levier.

Există peste 15.000 de utilizatori pe platformă deja, iar criptomoneda a ajuns la ultimele două etape ale pre-vânzării. La Etapa 7 din 8, criptomoneda se tranzacționează la 0,10$. Se preconizează că criptomoneda va experimenta o creștere de 100x.

Rezumat Este clar că monedele meme bazate pe Solana au explodat în popularitate. Totuși, comerciantul care a făcut milioane cu ele își îndreaptă acum atenția către criptomoneda Pullix. Cu ecosistemul său vast și diverse oportunități de câștig, este poziționată să devină un jucător major în spațiul Web3.

Pentru mai multe informații despre pre-vânzarea Pullix, consultați linkurile de mai jos:

Vizitați Pullix

Alăturați-vă Comunităților Pullix

Exit mobile version