Vânzarea de tokenuri Metacade face mare vâlvă. Iată de ce ar putea deveni cea mai bună investiție criptografică în 2023

Vânzarea de tokenuri Metacade face mare vâlvă. Iată de ce ar putea deveni cea mai bună investiție criptografică în 2023

Pe măsură ce piața criptomonedelor continuă să evolueze, apar noi proiecte care sunt pregătite să zguduie industria, iar printre aceste proiecte se numără și Metacade, nou-venitul GameFi. Cu un ecosistem revoluționar planificat care este pregătit să revoluționeze lumea gaming-ului pe blockchain și cu presale-ul MCADE în etapa finală, mulți investitori se grăbesc să își asigure token-urile pentru ceea ce ar putea fi cea mai bună criptomoneda din 2023.

Ce este Metacade?

Metacade este un proiect revoluționar care oferă jucătorilor posibilitatea de a obține venituri în timp ce joacă jocurile lor preferate, totul în cea mai mare colecție din lume de jocuri de tip „play-to-earn” (P2E) de pe planetă – planificat să fie construit de proiectul Metacade.

Sistemul de recompense atotcuprinzător al platformei asigură faptul că atât jucătorii ocazionali, cât și cei competitivi pot beneficia de pe urma activităților lor de joc, oferind în același timp și stimulente pentru contribuțiile care nu țin de joc – ceea ce înseamnă că experiența generală a utilizatorului este îmbunătățită constant ca urmare a stimulării unor activități precum partajarea de alpha și implicarea în comunitate.

Metacade s-a diferențiat de alte proiecte GameFi prin faptul că s-a adresat celei mai largi game de jucători posibile și a construit cea mai mare platformă  de acest tip, astfel că nu este surprinzător faptul că proiectul a generat un mare entuziasm în industrie și în rândul investitorilor.

Cum funcționează MCADE?

Token-ul de utilitate MCADE este motorul ecosistemului Metacade, alimentând mecanismele de recompensare și servind ca monedă principală pentru tranzacțiile din cadrul platformei. Token-ul oferă investitorilor o serie de stimulente pentru deținere, inclusiv oportunități de staking care oferă venituri pasive în schimbul mizei token-urilor lor și drepturi de guvernanță de mare amploare.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale Metacade este mult lăudatul program Metagrants, care permite dezvoltatorilor de jocuri să își prezinte conceptele și prototipurile de jocuri comunității. Programul le permite jucătorilor să joace un rol semnificativ în modelarea viitorului catalog de jocuri și a direcției generale a platformei, deținătorii de MCADE votând ce proiecte merită să fie finanțate din fondurile Metacade.

Predicția prețului MCADE: Care este valoarea maximă a MCADE în 2023?

Nu există nicio îndoială că cei mai buni experți în criptografie pot vedea un potențial uriaș în Metacade, ceea ce a dus la interesul deosebit din presale. De când și-au achiziționat token-urile MCADE, mulți se întreabă acum cât de sus poate ajunge prețul MCADE în acest an.

Proiectul a emis un plan agresiv de livrări tehnice și, chiar dacă cei care au avut timp să asimileze whitepaper-ul sunt foarte entuziasmați, există o mulțime de oportunități pentru creșterea gradului de conștientizare și a numărului de utilizatori, care să conducă la aprecierea prețului. Piața criptografică din 2023 ar putea să înregistreze o creștere puternică.

Ținând cont de acest lucru, este probabil să vedem o creștere uriașă a prețului MCADE în acest an, consensul urmând să se stabilească între 0.90 și 1.20 USD până la sfârșitul anului 2023. În timp ce nimeni nu poate spune cu siguranță ce va aduce restul anului, există toate semnele că MCADE ar putea crește semnificativ, plasându-l printre cele mai bune presale-uri de criptomonede de pe piață.

Predicția prețului MCADE: Ce ar putea aduce 2025?

Având în vedere că spațiul GameFi va exploda în următorii ani, iar Metacade este bine plasat pentru a fi în centrul mișcării, cerul este limita atunci când vine vorba de creșterea prețului MCADE în următorii ani.

Evaluând datele disponibile în mod conservator, piața a văzut cele mai bune proiecte de criptomonede GameFi de până acum, cum ar fi Axie Infinity – despre care mulți ar putea argumenta că are un domeniu de aplicare mai restrâns decât Metacade – ajungând confortabil la o capitalizare de piață de 10 miliarde USD în 2021.

Cu o tokenomie incredibil de prietenoasă pentru investitori, o capitalizare de piață de 10 miliarde USD pentru Metacade ar duce la creșterea MCADE  la 5 USD pe token, reprezentând o creștere uriașă față de prețurile din presale în condiții relativ conservatoare.

Bineînțeles, dacă condițiile sunt potrivite, ne putem aștepta ca multe proiecte GameFi să atingă noi maxime în următorii doi ani și, astfel, poate că plafonul de piață ar putea chiar să depășească cu mult această valoare și să ofere randamente care să le schimbe viața investitorilor suficient de inteligenți pentru a investi la timp. 

Este MCADE o investiție înțeleaptă?

Cu abordarea sa inovatoare, Metacade este gata să perturbe industria jocurilor online și să redefinească peisajul play-to-earn, iar acest lucru îl face să fie probabil cea mai bună opțiune criptografică pentru investitori.

Presale-ul a adunat până acum fantastica sumă de $14.5m în doar 18 săptămâni, și cum presale-ul este în etapa finală, fereastra de oportunitate se va închide probabil foarte curând.

Puteți participa la presale-ul Metacade aici.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version