Vrei să-ți mărești de 10 ori investiția? Iată care sunt cele mai bune 7 altcoin-uri de cumpărat în 2023

Vrei să-ți mărești de 10 ori investiția? Iată care sunt cele mai bune 7 altcoin-uri de cumpărat în 2023

A găsi investiția criptografică potrivită care să asigure profituri excelente îi atrage pe toți cei care bagă bani în proiectele din metavers. Cu prețuri universal scăzute în baza condițiilor de piață în scădere care s-au prelungit din 2022 până în 2023, potențialul de a obține randamente uriașe foarte repede, pe măsură ce condițiile de pe piața criptografică se ușurează, este mai evident.

Pentru oricine caută oportunități de a-și multiplica de 10 ori investiția în 2023, iată care sunt primele 7 cele mai bune altcoin-uri de cumpărat în acest an:

  1. Metacade (MCADE)
  2. Monero (XMR)
  3. Polygon (MATIC)
  4. Chain Link (LINK)
  5. Binance Coin (BNB)
  6. Dogecoin (DOGE)
  7. LTO Network (LTO)

1. Metacade (MCADE) – Una dintre cele mai bune investiții în criptomonede altcoin în 2023

Metacade a câștigat teren important în timpul evenimentului său de presale și este acum considerată pe scară largă cea mai bună altcoin de cumpărat în 2023. După ce a fost lansată recent la 0,008 USD, etapele de presale s-au epuizat rapid, aducând 5 milioane USD în primele 10 săptămâni. De atunci, investiția totală a explodat la $9.9m, deoarece investitorii se îndreaptă cu miile către acest nou proiect GameFi interesant.

Metacade este o platformă de tip „play-to-earn” (P2E) bazată pe comunitate, cu o abordare inovatoare și de lider de piață în industrie, urmărind să se diferențieze de concurenții săi. În timp ce majoritatea platformelor P2E se bazează pe o singură experiență de joc, Metacade construiește cea mai mare arcadă P2E, cu jocuri de arcadă clasice și moderne, pentru a se asigura că există ceva pe placul tuturor.

Conceput pentru a atrage jucători de toate tipurile, de la jucătorul ocazional care vrea să-și învingă prietenii într-un duel clasic, până la jucătorul experimentat de turnee, fiecare deținător de token MCADE are mai multe oportunități de câștig, dincolo de sistemul tradițional P2E. Stimulentele sunt disponibile pentru cei care postează conținut social pe hub, fie că este vorba de recenzii de joc sau chat live. Fiecare interacțiune le oferă utilizatorilor posibilitatea de a câștiga recompense criptografice.

Platforma intenționează să se plaseze în fruntea industriei jocurilor Web3 cu programul său revoluționar Metagrants, conceput pentru a promova inovația din rândurile sale, pentru a dezvolta platforma și pentru a împinge dezvoltarea GameFi spre noi culmi. Dezvoltatorii solicită finanțare pentru a sprijini crearea de noi jocuri exclusiv pentru Metacade. Comunitatea votează jocurile dorite, iar cele mai populare idei primesc finanțare.

Beneficiile sunt pe toate planurile: Metacade păstrează membrii loiali, pe măsură ce jocurile lor preferate devin realitate, în timp ce un flux de noi fani GameFi ajunge pe platformă cu fiecare lansare. Între timp, dezvoltatorii și companiile Web3 beneficiază reciproc de cele mai noi și interesante talente care apar pe Metacade prin portalul de joburi al hub-ului și prin programul Work2Earn.

Aceste caracteristici sunt alimentate de token-ul nativ MCADE, generat prin mai multe căi pentru a oferi platformei o autonomie economică. Deținătorii de token-uri MCADE mizează monede la turnee online, la extrageri de premii și la experimentarea de jocuri pay-to-play. Între timp, finanțarea externă provine de la companii care lansează jocuri, din publicitate și din distribuirea ofertelor de locuri de muncă pe platformă.

Succesul continuu din presale și prețul actual scăzut al token-ului din ultima etapă fac din MCADE o perspectivă excelentă pentru a genera randamente de cel puțin 10 ori mai mari. Aceasta aspiră să fie cea mai bună oportunitate de investiție criptografică a anului 2023.

>>> Puteți participa la presale-ul Metacade aici <<<

2. Monero (XMR) – Activarea tranzacțiilor criptografice private

Monero a luat rapid avânt ca unul dintre cele mai interesante și controversate proiecte criptografice, având un singur scop: să îndeplinească rolul unei monede private. Este o rețea blockchain open-source cu o echipă dedicată și pasionată de criptografi care continuă să îmbunătățească capacitatea și capabilitatea platformei.

Controversa pe care Monero și token-ul său nativ XMR o generează nu dăunează succesului monedei, dovedind zicala conform căreia orice publicitate este bună încă de la lansarea sa în 2014. Cu anonimatul asigurat pentru toți utilizatorii, Fiscul a făcut eforturi extraordinare pentru a-i descoperi pe cei care folosesc platforma, oferind chiar o recompensă de 625.000 USD pentru oricine poate urmări și localiza tranzacțiile XMR. Acest lucru ilustrează cât de disruptiv se dovedește deja Monero încât perturbă status quo-ul.

2023 va aduce o serie de noi reglementări pe piețele criptografice, menite să împiedice tipul de tranzacționare anonimă oferită de Monero. Cu toate acestea, acest lucru ar putea fi în favoarea comunității XMR, deoarece este probabil ca moneda să își poată face loc pe piața nou reglementată puternic. Dacă este așa, creșterile de 10 ori mai mari ale valorii XMR, care se tranzacționează în prezent la 178,24 USD, par foarte probabile, pe măsură ce trece de la statutul de renegat la cel de pionier al criptomonedelor.

3. Polygon (MATIC) – Aduce scalabilitatea în Ethereum

Polygon este o soluție de vârf de nivel-2 pentru rețeaua Ethereum, permițând proiectelor o mai mare interoperabilitate cu Ethereum, oferind totodată viteze mai mari și costuri mai mici. Astfel, dezvoltatorii au o mai mare flexibilitate, deoarece își pot utiliza propriile validatoare de blockchain pe lanțuri compatibile cu Ethereum.

Aceasta, alături de puntea Ronin de la Polygon de la alte lanțuri la Ethereum, permite Polygon să înregistreze date tranzacționale pe Ethereum după ce un lot de tranzacții a fost finalizat pe un lanț secundar. Companii mari, precum Adidas și Starbucks, au lansat teste pentru a introduce această funcționalitate în modelele lor de afaceri. Între timp, Sequoia Capital, o companie de capital de risc, a investit 480 de milioane USD în Polygon în 2022.

Deși Ethereum a redus decalajul față de Polygon odată cu lansarea propriilor soluții de nivel -2 în septembrie 2022, soluțiile scalabile ale Polygon continuă să câștige fani în lumea corporatistă, token-ul său nativ MATIC fiind bine plasat pentru a obține câștiguri excelente în 2023 și după aceea. Actualul preț de 1,01 USD pare pregătit să aducă investitorilor câștiguri de 10 ori mai mari.

4. Chainlink (LINK) – Facilitator de acces la datele Web3

Chainlink oferă soluția la problema de a permite accesul tehnologiei Web3 la informațiile deținute în afara blockchain-urilor fără a compromite securitatea sau fiabilitatea. De exemplu, să permită unei platforme precum Aave să verifice prețul Bitcoin (BTC), care ar putea fi pus în pericol de o interceptare a unui operator rău intenționat.

Această problemă este cunoscută sub numele de „problema oracolului”, devenind rapid una dintre cele mai mari enigme cu care se confruntă comunitatea Web3. Soluția inedită oferită de Chainlink s-a dovedit a fi robustă și a generat numeroase parteneriate pe întreaga piață Web3.

LINK, moneda nativă a platformei, este esențială pentru funcționarea acestei rețele descentralizate de oracole (DON). Ea stimulează nodurile să furnizeze date exacte și actualizate și se asigură că operatorii rău intenționați și hackerii își riscă deținerea LINK dacă încearcă să păcălească sistemul în beneficiul lor.

Noile dezvoltări ale Chainlink includ un proiect de interoperabilitate descentralizată numit CCIP, care are ca scop creșterea legăturilor dintre rețelele descentralizate și evoluția Chainlink pe piața Web3. Dacă va avea succes, valoarea actuală a LINK de 7,04 USD ar putea crește rapid, devenind una dintre cele mai bune altcoin-uri de pe piață.

5. Binance Coin (BNB) – Furnizarea de lichidități pentru toate criptomonedele

Binance este cea mai mare bursă de criptomonede în funcție de volumul zilnic, beneficiind în același timp de marketingul și conducerea excepțională a fondatorului Changpeng Zhao, sub viziunea căruia afacerea continuă să-și depășească limitele. Prin această abordare inovatoare, oferta Binance s-a diversificat semnificativ.

Binance Smart Chain (BSC) este una dintre caracteristicile care fac ca BNB să se diferențieze de concurenți, soluția de nivel-1 sacrificând descentralizarea în favoarea costurilor reduse și a vitezei mari de tranzacționare. Această combinație a contribuit la poziționarea BSC ca ecosistem de top pe întreaga piață criptografică.

Moneda BNB alimentează întregul portofoliu Binance. Pe lângă faptul că asigură lichiditate pe bursă, moneda este utilizată și pentru a facilita tranzacțiile pe BSC. Dezvoltarea continuă și popularitatea ambelor platforme continuă să propulseze BNB, devenind una dintre cele mai importante criptomonede în baza capitalizării de piață.

Cu un loc permanent în alimentarea unuia dintre cele mai mari nume criptografice din lume, BNB este una dintre cele mai bune altcoin-uri de cumpărat în 2023.

6. Dogecoin (DOGE) – Moneda meme cu susținere din partea unor nume celebre

Lansat în 2014, cu o poveste incredibilă, Dogecoin a devenit una dintre cele mai bune altcoin-uri pe care investitorii le pot urmări și achiziționa, ajungând la un maxim de 0,73 USD în 2021, după ce a căpătat o popularitate considerabilă datorită unui tweet al lui Elon Musk.

Deși valoarea acestei monede de meme s-a redus cu aproximativ 90% față de zilele de glorie, DOGE menține loialitatea unui număr mare de fani din lume, și nu doar datorită sprijinului noului șef al Twitter. Câștigându-și reputația de a fi unul dintre cele mai incluzive și mai binevoitoare proiecte criptografice, dorința comunității de a fi văzută ca făcând bine a ajutat-o să se scuture de imaginea sa de glumă criptografică și să acumuleze o bază de utilizatori loiali.

Deși există mai multe provocări pe care investitorii trebuie să le depășească, cum ar fi inflația ridicată a token-urilor și randamentul relativ scăzut, natura și prețul accesibil, în prezent 0,081 USD, face ca această ofertă să fie atractivă pentru oricine caută una dintre cele mai bune altcoin-uri pentru câștiguri de 10 ori mai mari.

7. LTO Network (LTO) – Soluție Web3 hibridă pentru clienți publici și privați

LTO Network oferă soluții de business pentru domenii cu probleme reale care ar putea beneficia de tehnologia Web3 pentru a oferi un hibrid de soluții pentru servicii publice și private. Cel mai amplu caz de utilizare de până acum a ajutat proiectele care se ocupă de date private sensibile, dar care necesită responsabilitate publică.

Această combinație a făcut ca LTO Network să colaboreze cu ONU pentru a cartografia parcele de teren, oferind totodată soluții pentru industria medicală și contribuind la asigurarea conformității GDPR cu datele din studiile clinice, ceea ce dovedește fiabilitatea și securitatea soluțiilor lor.

Având sediul în Olanda, LTO Network, lider de piață în materie de conformitate a datelor, se află într-o poziție ideală pentru a acoperi numeroasele oportunități din Uniunea Europeană de a beneficia de soluțiile sale.

Accesibilitatea la unele dintre cele mai proeminente cazuri de utilizare a datelor din Europa ar putea face ca token-ul nativ LTO să urce vertiginos de la valoarea sa actuală de 0,085 USD către un nou maxim istoric, în prezent 0,91 USD. Acesta este un argument convingător pentru desemnarea LTO ca una dintre cele mai bune investiții criptografice în 2023.

MCADE: Cel mai bun altcoin pentru profituri de 10 ori mai mari în 2023

Fiecare dintre proiectele enumerate aici are potențialul de a oferi randamente de peste 10 ori mai mari în 2023. Planul de dezvoltare a proiectului Metacade, cu o viziune amplă, de lungă durată și incitantă, îl face cel mai bun altcoin de cumpărat în 2023 pentru oricine caută profituri de 10 ori mai mari.

Investitorii care au cumpărat monedele MCADE în timpul presale-ului par să se bucure de câțiva ani interesanți în viitor, pe măsură ce entuziasmul din jurul Metacade ia amploare. Între timp, oricine dorește să acceseze una dintre cele mai bune oportunități de investiții criptografice ale anului ar trebui să o facă acum pentru a evita dezamăgirile, fiecare rundă de presale urmând să se vândă rapid.

Puteți participa la presale-ul Metacade aici.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version