XRP are șanse mici de a crește până la 1 USD, spre deosebire de D2T

Unii experți argumentează de ce XRP nu va putea pompa până la 1 USD, dar Dash 2 Trade poate reuși.

3 motive de ce XRP nu va crește până la 1 USD, spre deosebire de Dash 2 Trade

Până nu demult XRP intra în setul celor mai discutate criptomonede – experții făceau previziuni optimiste, investitorii se grăbeau să prindă un preț bun, iar XRP, la rândul său, mergea pe un trend ascendent destul de promițător. Lucrurile au luat o întorsătură imprevizibilă în ultimul an – în primul rând piața crypto de urs a lovit proiectul, iar în al doilea rând, scandalul cu SEC și-a făcut efectul, reducând semnificativ din încrederea investitorilor potențiali, dar și a deținătorilor de XRP. 

Primul motiv – scandalul cu SEC

Cu toate cele menționate mai sus, experții sunt de părerea că anume scandalul de amploare cu SEC a avut impactul major asupra XRP și a determinat situația în care se află criptomoneda în prezent. În acest context, mulți comercianți XRP au fost dezamăgiți de performanța prețului, dar unii cred că prețul se poate recupera pe următoarea piață de taur.

XRP are șanse mici de a crește până la 1 USD, spre deosebire de D2T

Al doilea motiv – XRP nu a valorificat raliul actual al criptomonedelor

Recent, drept urmare a câteva evenimente importante de pe piața crypto și din comunitatea crypto, Bitcoin a început să testeze zona de rezistență, depășind pragul psihologic de 20.000 USD și menținându-se acolo până în prezent. În acest context, majoritatea criptomonedelor notorii au susținut acest raliu a aurului digital. 

XRP, însă, a scăzut cu 14,26% în ultimele 24 ore, ceea ce reprezintă o creștere foarte modestă în contextul evenimentelor din ultima săptămână. Acest lucru ne vorbește despre faptul că investitorii nu mai au aceeași încredere în XRP. Plus la aceasta, reieșind din faptul că, totuși, XRP nu a câștigat deocamdată cauza împotriva SEC, soartea criptomonedei este destul de neclară. 

Al treilea motiv – XRP este foarte departe de maximul său istoric

Chiar dacă piața de taur este nemiloasă, criptomonedele notorii deși au scăzut în preț, nu au înregistrat scăderi de 10 ori din valoarea sa maximă. XRP s-a prăbușit practic de 10 ori de la prețul să maxim de 3.84 USD. Aceasta este o “prăpastie” destul de mare. Chiar și bitcoinul, pentru a-și recăpăta valoarea maximă de alteori trebuie să facă un raliul de aproximativ x3 ori. Reieșind din aceasta, vă puteți da seama cât de dificilă va fi misiunea XRP în acest sens și că, în acest context, investitorii nu se vor arunca să investească în grabă în această criptomonedă. 

Reieșind din cele 3 motive descrise mai sus, devine evident că șansele ca XRP să fie un proiect care va crește de câteva ori până în 2023 sunt destul de mici. Anume din acest considerent este o idee bună să analizați și alte criptomonede, care au șanse mult mai bune și mai reale de a crește chiar în viitorul apropiat. 

 

Dash 2 Trade – platformă inovațională care va cuceri investitorii

Proiectul Dash 2 Trade este o platformă de analiză și previziune crypto, a cărei valoarea și utilitate este pur și simplu evidentă pentru investitori. Dash 2 Trade are scopul nu doar de a ușura viața investitorilor în criptomonede, dar și de a-i ajuta să facă investiții mai bine gândite. Platforma își urmează această misiune prin intermediul unui tablou de bord revoluționar, precum și prin intermediul instrumentului de tranzacționare automată.

Plus la aceasta, Dash 2 Trade este o platformă unică, care oferă investitorilor informații despre evenimentele de prevânzare a criptomonedelor. Aici găsiți informații actualizate în timp real despre cele mai relevante criptomonede, care au fost lansate recent pe piață și care au o bună perspectivă investițională.

Dash 2 Trade are și propriul său token nativ – D2T. Acest token este utilizat pentru toate operațiunile de pe platformă, inclusiv și pentru a cumpăra abonamente Dash 2 Trade, care oferă acces la anumite opțiuni speciale. Acum D2T este în faza de prevânzare, adunând peste 5.5 milioane USD în mai puțin de 2 săptămâni. Acum prețul unui token D2T este de 0,0513 USD, iar în viitorul apropiat va crește și mai mult. 

Dash 2 Trade are un mar potențial, deoarece asemenea platforme sunt de mare interes pentru investitorii care vor să fac investiții mai fiabile. Plus la aceasta, echipa de dezvoltatori susține că tabloul de bord este în faza MVP (fiind deja foarte bun chiar și la această etapă), iar când vor finaliza dezvoltarea produsului, acesta va fi și mai performant. 

Cumpărați Dash 2 Trade

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version