1inch și Baanx lansează cardul de debit Web3

Ȋntr-o colaborare cu Baanx şi Mastercard, firma DeFi 1inch lansează cardul de debit Web3. Utilizatorii vor putea să folosească crypto online și offline.

1inch și Baanx prezintă cardul de debit Web3

1inch și Baanx prezintă cardul de debit Web3 | Google

Puncte cheie

Adopția mainstream a crypto se intensifică odată cu cele mai recente acțiuni ale unor nume importante din industrie.

1inch Network, un agregator descentralizat de exchange-uri, tocmai a dezvăluit un card de debit crypto în colaborare cu Baanx, susținut de Mastercard.

Platforma precizează că utilizatorii își pot cheltui criptomonedele online și offline prin intermediul acestui nou card Web3.

Compatibilitate cu Apple Pay și Google Pay

1inch a menționat, de asemenea, pe contul său X, că acest card este compatibil cu Apple Pay și Google Pay pentru plăți cu o singură atingere și pentru retrageri de numerar la ATM-uri din întreaga lume.

Echipa a menționat, de asemenea, că atât cardurile fizice, cât și cele virtuale pot fi folosite pentru cheltuieli printr-o simplă atingere din portofelul 1inch.

1inch subliniază că această mișcare pregătește terenul pentru o revoluție financiară.

De asemenea, au anunțat că rezidenții din Regatul Unit și SEE (Spațiul Economic European) au acces prioritar la această oportunitate „de a redefini limitele financiare”.

Cardul „Crypto Life” de la Baanx este utilizat de asemenea de Ledger, o firmă cunoscută pentru dispozitivele sale de stocare sigură a criptomonedelor.

Recent, rețele importante de plăți precum Mastercard și Visa își îndreaptă atenția către spațiul Web3, explorând posibilitățile de integrare a aplicațiilor și portofelelor Web3 cu sistemele lor de plată.

Mastercard a colaborat recent cu Metamask, un portofel digital popular bazat pe tehnologia Ethereum.

Sergej Kunz, co-fondatorul 1inch, a declarat recent într-un interviu că deja există o comunitate mare de utilizatori care apelează la 1inch pentru schimburi valutare, ordine cu limită și acces la portalul pentru dezvoltatori.

El a subliniat dorința echipei de a atrage și utilizatori obișnui care deja folosesc criptomonede, acesta fiind principalul motiv din spatele lansării cardului.

Kunz a afirmat că noul card oferă un punct de intrare suplimentar pentru persoanele interesate să utilizeze criptomonedele prin intermediul unui card de debit.

Baanx a postat și un videoclip pe X care arată cum funcționează cardul.

Simon Jones, director comercial al Baanx, a declarat că misiunea platformei lor, care colaborează și cu Ledger și Tezos, este de a combina finanțele tradiționale cu industria crypto într-un mod care oferă utilizatorilor mai multă putere.

Exit mobile version