62,3 milioane de dolari în BLUR urmează să fie deblocate mâine

Tokenurile deblocate vor fi distribuite către contribuitorii de bază, investitori și consilieri

Piața crypto se pregătește pentru un eveniment semnificativ, deoarece 62,3 milioane de dolari în BLUR, aproximativ 40% din oferta sa în circulație, urmează să fie deblocate mâine. Prețul actual pentru BLUR este de aproximativ 0,3252 dolari.

62,3 milioane de dolari în BLUR urmează să fie deblocate mâine
Graficul pentru prețul BLUR | CoinMarketCap

Această dezvoltare importantă în ecosistemul BLUR survine la câteva luni după ce platforma de tranzacționare a NFT-urilor Blur a lansat tokenul său nativ, BLUR, printr-un airdrop pe blockchain-ul Ethereum pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților 2023.

Potrivit datelor de la Token Unlock, tokenurile deblocate vor fi distribuite între colaboratorii anteriori și viitori, investitori și consilieri. În mod specific, 115,68 milioane de BLUR (36,8 milioane de dolari) sunt destinate colaboratorilor, 75,4 milioane de BLUR (24 de milioane de dolari) pentru investitori și 4,9 milioane de BLUR (1,56 milioane de dolari) pentru consilieri.

Blur, o entitate în creștere în spațiul crypto, a strâns 14 milioane de dolari de la investitori, cum ar fi Paradigm, Punk6529, CozomoMedici, Dhof, Krybharat, Zeneca și alții. Compania a încheiat cu succes și o nouă rundă de finanțare între 15 și 30 de milioane de dolari în februarie, atingând o evaluare de 1 miliard de dolari.

Activitatea pieței arată unele mișcări notabile înainte de deblocare. Balena „0x06cD” a retras un total de 10,5 milioane de BLUR de la OKX, cu ultima retragere efectuată acum două zile, deținând 13,5 milioane de BLUR și devenind al 8-lea cel mai mare deținător.

Între timp, oilysirs.eth a obținut profituri semnificative cumpărând la un preț scăzut și vânzând la un preț ridicat, iar o altă adresă, „0xfcef”, a eliminat 1,9 milioane de BLUR din lichiditate și le-a vândut pe toate la 0,311 dolari.

Exit mobile version