A doua colecție de NFT-uri a lui Donald Trump a făcut sold out, generând $4,6 milioane

Colecția conține 38.001 de cărți de tranzacționare digitale cu fostul președinte al Statelor Unite, create pe rețeaua Polygon

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite, a făcut din nou valuri în lumea NFT-urilor, cu lansarea cu succes a celei de-a doua colecții de NFT-uri, denumită „The Triumph of a Movement”.

Seria de NFT-uri, care a fost emisă  în rețeaua Polygon, a făcut sold out într-un timp record, generând venituri de peste 4,6 milioane de dolari.

A doua colecție de NFT-uri a lui Donald Trump a făcut sold out, generând $4,6 milioaneCele 38.001 de NFT au fost oferite inițial la prețul de 99 de dolari fiecare și au fost lansate pe data de 18 aprilie. Prețul minim de vânzare rapid a crescut rapid la 0,0659 ETH (145 dolari) conform datelor de pe OpenSea, acumulând un volum de tranzacționare de 592 de Ether, sau peste 1,2 milioane de dolari.

Comisionul de creator al colecției de 10% a generat peste 100.000 de dolari, în timp ce subscripția inițială a adus un venit suplimentar de 3,76 milioane de dolari, pe baza prețului de vânzare de 99 de dolari.

Trump a postat pe Instagram pentru a-și exprima bucuria pentru succesul colecției și decizia sa de a menține același preț ca și la prima serie de NFT-uri, afirmând:

„Vreau ca fanii și susținătorii mei să facă bani și să se distreze în același timp.”

A mai afirmat că ar fi putut crește prețul mult mai mult și tot ar fi avut un succes, dar a optat să nu facă acest lucru.

Lansarea celei de-a doua colecții a avut un impact asupra primei serii, lansată pe 15 decembrie. În timp ce prețul minim al primei serii a scăzut cu 61% în ultimele 24 de ore, volumul de tranzacționare a crescut cu 1.011% conform OpenSea.

Într-o postare pe rețelele sociale, Donald J. Trump a dorit să mulțumească tuturor care au participat la cumpărarea a NFT-urilor până la sold out:

„În urmă cu 10 minute, a doua serie de NFT-uri a fost vândută complet, în timp record, cu aproximativ 4,6 milioane de dolari. Aceasta este o mare onoare și sper că toată lumea este fericită, sănătoasă și bogată.”

Acest eveniment vine în timp ce circulă zvonuri despre posibila candidatură a lui Trump la președinție în următoarele alegeri. Cu toate că nu și-a anunțat oficial candidatura, succesul colecțiilor sale NFT sugerează că încă are un sprijin semnificativ din partea susținătorilor săi.

Exit mobile version