A pierdut peste 20.000$ în trading – LICHIDAT

crypto.ro podcast #01

A pierdut peste 20.000$ în trading - LICHIDAT

A pierdut peste 20.000$ în trading - LICHIDAT

Invitatul celui de-al doilea podcast marca crypto.ro este Raul Jichici, un cunoscut și talentat fotograf din România. Raul, poreclit „Lichidici”, ne povestește cum a ajuns să investească în criptomonede și în ce mod a pierdut peste 20.000 de dolari în tradingul cu levier.

Hostul, Alex Numeris este un antreprenor român care la 20 de ani s-a mutat în SUA. El s-a întors după 7 ani în România pentru a investi în mediul online românesc. Este fondator și CEO la crypto.ro – principala platformă crypto din România, conduce două companii și a creat unul din cele mai mari site-uri de affiliate marketing din România – https://gardianul.ro.

„Se spune că ești suma celor 5 persoane care te înconjoară”, susține Alex Numeris, care la rândul său a fost influențat de Raul să creeze propria Academie, dar și de Radu Zaharia, host la Zaharia Podcast, să creeze podcastul de față.

În această serie putem să aflăm detalii prețioase din viața și experiența lui Raul Jichici, el ne descrie modul în care s-a inițiat în sfera crypto, succesele uimitoare pe care le-a avut, dar și greșelile făcute care i-au spulberat peste 20.000 de dolari investiți într-o poziție long cu levier pe cotația ADA/USD.

Raul Jichici ne oferă câteva sfaturi prețioase pe care dacă le-ar fi aplicat nu ar fi fost lichidat.

„Acestea sunt niște sfaturi standard pe care mulți nu le aplică, dar care sunt esențiale pentru a avea succes în domeniul crypto”, a încheiat Alex Numeris.

Exit mobile version