Am lansat CryptoKids – educație financiară pentru copii, pentru viitorul României

CryptoKids #00

Am lansat CryptoKids - educație financiară pentru copii, pentru viitorul României

De 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor, crypto.ro lansează un nou proiect, de data aceasta pentru copii, în care sunt abordate subiecte despre educație financiară, blockchain, criptomonede și investiții.

CryptoKids este proiectul care va investi în educația financiară a copiilor noștri, dar și în viitorul României.

Primul invitat al emisiunii este Ayan. Băiatul care sparge gheața în prima serie la „CryptoKids” are doar 11 ani și povestește despre prima afacere a sa. Vorbește despre cum a făcut primii săi bani și cum i-a gestionat.

Invitatul a primit și sfaturi despre cum și unde poate să-și investească banii, ca mai târziu să muncească smart și nu fizic, iar planurile pentru viitor Ayan deja le are. 

În investiții nu trebuie să fii lacom, că altfel pierzi, iar Ayan este băiatul care deja înțelege acest lucru. El spune că nu cere prea mult, iar acest lucru înseamnă o gândire rațională și cunoașterea termenului – educație financiară. 

„Prima regulă într-o investiție este că trebuie să investești nu mai mult decât îți permiți să pierzi. Să nu fii lacom și să scoți profit”. 

Copiii educați financiar vor cunoaște foarte bine cum să gestioneze cheltuielile, cât, unde și pentru ce să cheltuie, dar și cum se obțin de fapt banii. Educația financiară îi va ajuta pe copii să facă alegeri bune și raționale, iar crypto.ro le vine în ajutor cu sfaturi, întrebări, dar și soluții! 

Mai mult decât atât, fiecare invitat din episoadele „CryptoKids” primește și câte un cadou special. Este vorba despre un portofel Bitcoin cold storage în valoare de 50 de dolari, iar invitații sunt provocați să deschidă acest portofel la 18 ani.

Dacă tu sau copilul tău vrea să apară în podcastul CryptoKids așteptăm mesajul tău!

Fii alături de crypto.ro și de Ziua Internațională a Copiilor ascultă primul podcast „CryptoKids” pe youtube. Urmează noi surprize și alți invitați. Urmărește proiectul care va investi în educația financiară a copiilor și în viitorul României. 

Exit mobile version