Andrew Tate anunță un proiect crypto pe X (Twitter), șterge tweetul în mijlocul controversei

Ambițiile lui Andrew Tate stârnesc dezbateri pe social media

Andrew Tate anunță un proiect crypto pe X (Twitter), șterge tweetul în mijlocul controversei

Andrew Tate, un influencer recunoscut, dar controversat, a stârnit recent o avalanșă de discuții pe platforma de social media X, anunțând intențiile sale de a lansa propria criptomonedă.

Tate a susținut că va susține moneda cu 100 de milioane de dolari din fondurile proprii și a promis acces anticipat și reduceri membrilor Hustler’s University. Cu toate acestea, postarea a fost ștearsă rapid, ridicând întrebări despre adevăratele sale intenții.

Situația a câștigat atenție suplimentară când Coffeezilla, un critic cunoscut al schemelor online dubioase, a etichetat intenția propusă de criptomonedă a lui Tate ca fiind un „crypto scamcoin”.

Această denunțare a evidențiat aparenta inversare a declarațiilor anterioare ale lui Tate făcute în mai 2023, unde a negat orice implicare cu proiectele de criptomonede, afirmând că „nu are nimic de-a face cu orice crypto”.

Adăugând la confuzie, Tate a răspuns acuzațiilor lui Coffeezilla prin a respinge postarea sa anterioară ca fiind o glumă.

Introdus în lumea Bitcoin în 2014, Tate a fost un investitor timpuriu în Bitcoin, recunoscând potențialul său pentru generarea de bogăție semnificativă și integrându-l în strategia sa de investiții mai largă, potrivit declarațiilor sale.

Cu toate acestea, în 2022, Tate a renunțat public la orice conexiuni cu criptomonedele, în special „shitcoins”. El a exprimat o poziție fermă împotriva exploatării audienței sale pentru câștig financiar prin promoții crypto, distanțându-se de practicile asociate în mod obișnuit cu alți influenceri din spațiu.

Exit mobile version