ApeCoin – cel mai mare token metavers

La momentul redactării acestui articol, APE este a 26-a cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață

AdobeStock

Yuga Labs, creatorul Bored Ape Yacht Club, a anunțat că va lansa metaversul Otherside sâmbătă. De atunci, ApeCoin (APE) – moneda standard necesară pentru Otherside – a devenit cel mai mare token metavers după capitalizarea de piață. ApeCoin a crescut cu 63% în ultimele 14 zile, depășind astfel tokenurile MANA de la Decentraland, SAND de la Sandbox și AXS de la Axie Infinity.

APE, tokenul bazat pe Ethereum al ecosistemului Bored Ape Yacht Club, a avut, de asemenea, rezultate mai bune în comparație cu restul pieței criptomonedelor, depășind majoritatea celor mai mari 100 de criptomonede listate de CoinMarketCap.

APE: Evoluția prețului în ultima lună
APE: Evoluția prețului în ultima lună | CoinMarketCap

Toate terenurile Otherside vor fi vândute la un preț fix de 305 ApeCoins, echivalent cu aproximativ 6900 de dolari. Cu toate acestea, dacă prețul ApeCoin crește, prețul terenului va crește în consecință.

Pentru a cumpăra teren, doar portofelele aprobate Know Your Customer (KYC) vor putea participa la vânzarea primelor 100.000 de parcele de teren.

Portofelele care dețin deja NFT-uri BAYC sau Mutant Ape Yacht Club (MAYC) vor putea revendica parcele gratuite în termen de 21 de zile de la licitație fără aprobarea KYC.

O platformă promoțională Yuga Labs, divulgată luna trecută, a sugerat că platforma Otherside Metaverse ar include 200.000 de bucăți de teren digital, dar compania încă nu a confirmat acest lucru.

La momentul redactării acestui articol, APE este a 26-a cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață, la aproximativ 5,7 miliarde de dolari.

Ce alt factor motivează creșterea ApeCoin?

Deoarece ApeCoin este un token de guvernare, deținătorii pot propune și vota diverse propuneri în cadrul ApeDao.

Voturile de guvernare în cadrul comunității ApeCoin ajută, de asemenea, la creșterea cererii pentru token, un semn clar că deținătorii de BAYC și MAYC doresc să fie mai implicați în direcția pe care o va lua ecosistemul în anii următori.

În prezent, există trei propuneri de îmbunătățire a ecosistemului, care se închid pe 4 mai.

De exemplu, AIP-21 și AIP-22 propun modificări continuie pentru a putea pune la staking monedele ApeCoin. Stakingul este procesul de depunere a criptomonedelor într-un contract inteligent și, de obicei, de a câștiga recompense suplimentare pentru acest lucru.

Yuga Labs găzduiește unele dintre cele mai populare proiecte NFT, inclusiv Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks și Mutant Ape Yacht Club. Compania a spus că va încorpora aceste NFT-uri în Otherside.

Spre deosebire de Decentraland și The Sandbox, care sunt platforme metaverse în care comunitățile trebuie construite de la zero, proiectul NFT al Yuga Labs are deja un mare cult și o comunitate organizată.

Exit mobile version