Apple lansează contul său de economii cu o rată a dobânzii de 4,15%

Apple lansează contul de economii prin intermediul celor de la Goldman Sachs

Apple lansează contul său de economii cu o rată a dobânzii de 4,15%

Apple a anunțat o nouă colaborare cu Goldman Sachs, care le permite utilizatorilor Apple Card să-și crească recompensele Daily Cash într-un cont de economii cu dobândă ridicată care oferă un randament anual efectiv de 4,15% (APY).

Această dobândă pozitivă este de peste zece ori mai mare decât media națională, care se situează la 0,35%, conform raportului emis de Federal Deposit Insurance Corporation. În comparație, APY-ul de 4,15% al Apple este semnificativ mai mare.

Totuși, mai multe cooperative de credit mari, bănci online și bănci tradiționale oferă și ele clienților lor APY-uri competitive pentru conturile lor de economii.

CITI Bank oferă un cont de economii cu un APY de 4,75% pentru clienții care mențin un sold minim de 5.000 de dolari. Marcus by Goldman Sachs prezintă un APY de 3,9% fără cerință de sold minim sau taxe lunare necesare.

Contul de economii de la Capital One nu are cerință de sold minim și permite utilizatorilor să câștige un APY de 3,5%. În plus, Vio Bank oferă un cont de economii cu un APY de 4,77% și fără stipulație de sold minim.

Utilizatorii cardului Apple pot beneficia de această nouă facilitate fără nicio taxă, depunere minimă sau cerință de sold minim.

Contul de economii Apple poate fi ușor configurat și gestionat direct din Apple Card din aplicația Wallet.
Jennifer Bailey, vicepreședintele Apple Pay și Apple Wallet, a comentat introducerea contului de economii:

„Scopul nostru este de a construi instrumente care ajută utilizatorii să ducă o viață financiară mai sănătoasă, iar construirea economilori în Apple Card în Wallet le oferă posibilitatea de a cheltui, trimite și economisi Daily Cash direct și fără probleme – toate dintr-un singur loc.”

Odată ce un cont este configurat, toate viitoarele recompense Daily Cash câștigate de utilizator vor fi depuse automat în contul de economii.

Utilizatorii au flexibilitatea de a schimba destinația recompenselor Daily Cash la orice moment, fără limită la cât pot câștiga. Pentru a-și crește economiile în continuare, utilizatorii pot depune fonduri suplimentare în cont prin intermediul unui cont bancar conectat sau din soldul lor Apple Cash.

Contul de economii vine și cu un panou de control prietenos pentru utilizator în aplicația Wallet, permițând clienților să-și urmărească soldul contului și dobânda câștigată.

Utilizatorii pot retrage fondurile oricând prin intermediul panoului de economii, transferându-le către un cont bancar asociat sau către cardul lor de numerar Apple, fără a plăti taxe.

Această nouă facilitate oferită de Goldman Sachs se adaugă la beneficiile existente legate de sănătatea financiară oferite de Apple Card.

Utilizatorii pot continua să se bucure de absența comisioanelor, Daily Cash la fiecare achiziție și instrumente care îi încurajează să plătească mai puțină dobândă pentru Apple Card, păstrând în același timp confidențialitatea și securitatea pe care o așteaptă de la Apple.

Exit mobile version