Autoritățile din România au confiscat aproape 500.000 de dolari în Bitcoin de la Andrew și Tristan Tate

Controversatul influencer, care provoacă adesea controverse în mediul online, a avut o parte din deținerile sale de criptomonede confiscate de autoritățile din România

Autoritățile au confiscat aproape 500.000 de dolari în Bitcoin de la Andrew și Tristan Tate

Autoritățile au confiscat aproape 500.000 de dolari în Bitcoin de la Andrew și Tristan Tate

Andrew Tate, un fost kickboxer și influencer, a fost arestat în luna decembrie sub acuzațiile de trafic de persoane și viol, fapt care a creat șoc și controverse în mediul online.

Mașini de lux, case și ceasuri cu o valoare totală de milioane de dolari au fost confiscate de autoritățile din România, unde influencerul britanic-american locuiește de câțiva ani.

Ce s-a întâmplat cu investițiile sale în criptomonede?

Andrew Tate a făcut frecvent afirmații legate de dimensiunea investițiilor sale în crypto, pretinzând chiar că a păcălit oamenii prin intermediul afacerii sale de videochat.

Potrivit lui Mateea Petrescu, purtătoarea de cuvânt a lui Andrew Tate și a fratelui său Tristan, care au fost arestați, autoritățile române au confiscat, de asemenea, portofele hardware care conțin active digitale.

Petrescu a declarat că portofelul lui Andrew Tate conținea cinci Bitcoini, evaluat în prezent la aproximativ 111.339 de dolari, în timp ce portofelul lui Tristan conținea în jur de 16 Bitcoini. În total, Bitcoinii confiscați aveau o valoare aproximativă de 467.625 de dolari.

Andrew Tate are cinci Bitcoini în portofel, în valoare de aproximativ 111.339 de dolari, în timp ce Tristan are aproximativ 16 Bitcoini în portofel, a spus Petrescu. Valoarea totală a Bitcoinilor confiscați este de aproximativ 467.625 de dolari.

Potrivit lui Petrescu, Bitcoinii care îi aparțin lui Andrew au fost stocați în portofelul hardware al iubitei sale. Cu toate acestea, nu este clar dacă Andrew are mai multe criptomonede care nu au fost confiscate de autorități.

Poliția română a refuzat să comenteze această poveste.

Andrew Tate este un susținător activ al Bitcoin, exprimându-și adesea susținerea pentru descentralizare și libertatea pe care criptomonedele o oferă indivizilor în a-și controla și deține banii lor.

Anul trecut, într-o apariție la podcastul lui Anthony Pompliano, Tate a declarat: „Cât de dificil este să muți cantități mari de numerar? Cu Bitcoin nicio problemă”. A continuat spunând: „Acum mă transform în nebunul cu blockchain”. El a continuat spunând, „Acum devin fanatic tehnologiei Blockchain.”

În același podcast, Tate, care și-a petrecut primii ani în Luton, Anglia, a dezvăluit cât de mult profit a obținut din investițiile sale în criptomonede, spunând „Am transformat 600.000 USD în 12 milioane USD”.

Anul trecut, Andrew Tate, care se confruntă acum cu acuzații grave în România, a fost interzis de pe mai multe platforme de socializare, inclusiv Twitter, Instagram și YouTube, pentru încălcarea politicilor lor.

Fostul concurent „Big Brother” Andrew Tate s-a confruntat cu controverse și critici pentru unele dintre comentariile sale. Cu toate acestea, deși unele dintre comentariile sale au stârnit controverse, el a câștigat o mulțime de urmăritori într-o perioadă scurtă de timp, datorită faptului că alții au distribuit videoclipuri cu el pe platforme de socializare precum TikTok.

Tate a fost implicat în administrarea unui studio de videochat din România, însă acum se confruntă cu acuzații grave din partea autorităților române. Procurorii au susținut că frații Tate doreau să „transforme” femeile care lucrau pentru ei „în sclave”, potrivit unui raport Reuters care citează documente judecătorești.

Câți Bitcoini deține Andrew Tate?

Este puțin probabil ca Bitcoinii confiscați să reprezinte întreaga sumă a activelor lui digitale. Potrivit firmei de inteligență blockchain Elliptic, portofelele digitale asociate cu Hustler’s University, o platforma unde oferă cursuri de antreprenoriat, au primit aproximativ 2,5 milioane de dolari până în ianuarie anul trecut.

Tate susține că a câștigat milioane de dolari din activitățile sale de tranzacționare și că obține lunar o sumă considerabil de mare din cursurile pe care le oferă în cadrul Universității Hustler, pentru care percepe taxa de 49 de dolari de la fiecare persoană înscrisă.

Andrew Tate a discutat, de asemenea, despre utilizarea criptomonedelor pentru a evita întrebările băncilor cu privire la activitățile de transfer. Într-un videoclip online, Tate a afirmat că: „În cazul Bitcoin, trebuie să apăs doar două butoane, costă 35 de cenți și este gata în trei minute. Acesta este motivul pentru care Bitcoin nu va ajunge niciodată la zero”.

Exit mobile version