Axie Infinity crește în popularitate în rândul țărilor în curs de dezvoltare

wallpapercave.com

Nu este un secret pentru nimeni că platformele de streaming, cum ar fi Twitch, au făcut posibil ca utilizatorii să câștige bani prin difuzarea experienței lor de joc. Acum, jocurile bazate pe blockchain, ca Axie Infinity, au făcut posibil ca utilizatorii să facă bani pur și simplu jucând. Axie Infinity are în prezent peste 240,000 de jucători activi simultan.

Axie Infinity crește în popularitate în rândul țărilor în curs de dezvoltare
Interfața Axie Infinity | Whitepaper Axie Infinity

Potrivit datelor de la Activeplayer, deși Statele Unite ocupă locul trei în clasamentul celor mai active țări pe Axie Infinity, lista include în principal țări în curs de dezvoltare. Se estimează că 40% dintre jucători sunt din Filipine. Potrivit utilizatorului Twitter, Saharan-sub, jucătorii Axie Infinity din Ghana au capacitatea de a câștiga aproximativ de la $140 până la $420 pe lună, de câteva ori peste salariul minim al țării.

Am monitorizat veniturile jucătorilor din Ghana în ultimele 4 luni și acesta este venitul mediu lunar al celor care joacă Axie Infinity. Nu știu dacă se poate pune capăt foametei în lume, dar play-to-earn s-a dovedit a fi o sursă suplimentară de venit

Axie Infinity a fost creat de dezvoltatorul vietnamez de jocuri video Sky Mavis în 2018. Jocul conține creaturi numite Axies, pe care utilizatorii le capturează și le folosesc pentru a lupta împotriva altor jucători. Fiecare Axie este un NFT, creat pe blockchainul Ethereum.

O modalitate proeminentă de a câștiga bani este posibilitatea de a cumpăra și vinde Axies pe piață. Axies vin în diferite tipuri de rarități, cu puncte forte și atribuții diferite. Majoritatea Axies au statistici foarte slabe, dar unele au particularități puternice, create prin reproducere. Aceste creaturi sunt cele mai căutate de jucători. Fiecare Axie poate fi crescut doar de un anumit număr de ori.

Există trei crypto-monede necesare pentru a reproduce Axies: Smooth Love Potion (SLP), Axie Infinity Shard (AXS) și Ethereum (ETH). Site-ul web Chill Axie enumeră cerințele necesare pentru reproducerea unui Axie rar de nivel înalt: 10,200 SLP, 1 AXS și 0,2139 ETH, pentru un cost total de peste $1600.

Cerințele necesare pentru reproducerea unui Axie | Chill Axie

Datele pieței sugerează că peste 2 milioane de Axies au fost vândute și cumpărate în ultimele 30 de zile – în valoare de peste $634 milioane. Cel mai scump Axie a fost vândut pentru 300 ETH sau $1,375 milioane la cursul de schimb actual.

Valoarea tranzacțiilor pe piața Axie Infinity în ultimele 30 de zile | Axie Infinity Marketplace

Potențialul de câștig nu se limitează la cumpărarea și vânzarea de Axies. Completând misiuni zilnice, învingând monștri și luptând împotriva altor jucători, utilizatorii pot primi SLP ca recompense.

Axie Infinity Smooth Love Potion | leveldash
Exit mobile version