Axie Infinity: Jocul NFT lansează un program de staking

Axie Infinity, un joc online care rulează pe Ethereum blockchain a anunțat lansarea unui program de staking pentru token-ul său nativ, Axie Infinity Shards

Axie Infinity

Axie Infinity, un joc online interesant, atrăgător și profitabil, care rulează pe Ethereum blockchain și ale cărui personaje sunt „Axies” pot fi cumpărate, crescute, antrenate, puse la concurs și chiar comercializate, făcând jocul nu numai distractiv, ci și productiv pentru mulți. Recent a anunțat lansarea unui program de staking pentru token-ul său nativ, Axie Infinity Shards sau AXS.

Deținătorii de AXS pot participa la programul de staking,  recompensele vor fi activate în 24 de ore pentru a se asigura că toate zonele orare să poată participa în prealabil.

Echipa Axie Infinity a declarat:

Staking-ul este o modalitate pentru a ne răsplăti membrii comunității pentru că au decis să colaboreze cu noi pe termen lung prin blocarea token-urilor AXS

Premiile oferite de Axie Infinity pentru participanții la programul de staking

Echipa intenționează să acorde drepturi de vot și participarea activă la reglementările privind utilizarea Trezoreriei Comunității. Trezoreria Comunității jocului deține peste 18  milioane de token-uri AXS în valoare de peste $1,4 miliarde.

Un total de 2 milioane de token-uri AXS vor fi distribuite în prima lună a programului de staking. Aproximativ 58 de milioane din 270 de milioane de token-uri AXS sunt la moment în circulație, iar restul vor fi eliberate prin intermediul programului de staking, recompense din joc și structuri de recompensare a propriului ecosistem.

Lansat în 2018, Axie Infinity este un joc de trading și lupte, care permite jucătorilor să colecționeze, să crească, să lupte și să tranzacționeze Axies, care sunt în principiu NFT-uri cu atribuții și abilități diferite.

Axie Infinity gameplay
Axie Infinity gameplay | Sky Mavis

Token-urile AXS, sunt, de asemenea, listate pe mai multe exchange-uri crypto, ceea ce reprezintă doar o mică parte din universul jocului. Pe lângă achiziționarea lor directă, jucătorii pot câștiga turnee și pot aspira să câștige primul loc în clasamentul jocului.

Exit mobile version