Axie Infinity: Volumul vânzărilor a crescut cu peste 200% în ultimele 7 zile

Stakingul parcelelor de teren, restabilirea bridge-ului Ronin și creșterea semnificativă a descărcărilor sunt motivele pentru care volumul vânzărilor a crescut

AdobeStock

Axie infinity a generat vânzări în valoare de 1,3 milioane de dolari de la un total de 23.100 de cumpărători în ultimele șapte zile, în creștere cu 205%, potrivit datelor de la CryptoSlam.

Cofondatorul Axie Infinity, Jeff Zirlin, a anunțat că proiectul se „vindecă” datorită:

Unul dintre factorii care contribuie la progresul brusc a jocului pare să fie creșterea apetitului pentru parcelele de teren Axie Infinity, ca urmare a lansării suportului pentru staking.

Caracteristica de staking le permite proprietarilor de teren să câștige recompense săptămânale în AXS, tokenul nativ al jocului . Aproximativ 91% din 16.794 parcele de teren în circulație sunt puse la staking la momentul redactării acestui articol, potrivit datelor de la Ronin Chain.

Proiectul a lansat, de asemenea, a doua fază de upgrade pentru noul său mod de joc, numit „Origin”, care a avut 600.000 de înscrieri la jumătatea lunii iunie. Jocul este în modul „early acces” înainte de o eventuale lansare globală, permițând utilizatorilor să colecteze, să schimbe și să se lupte între ei folosind NFT-urile Axie Infinity. 

Creșterea vânzărilor NFT se poate datora repornirii bridge-ului Ronin pe 28 iunie. Ronin este un sidechain construit pentru Axie Infinity, care permite utilizatorilor să transfere active între joc și rețeaua principală Ethereum. Cu toate acestea, a fost offline de la sfârșitul lunii martie, în urma infamului hack de 600 de milioane de dolari. 

Chiar și așa, Axie Infinity a înregistrat o creștere cu 205% a volumului tranzacțiilor săptămâna trecută, făcând din Axie Infinity doar al 18-lea cel mai vândut proiect NFT în acel interval de timp, departe de apogeul de la sfârșitul anului 2021.

Ecosistemul Axie Infinity a fost pe o tendință descendentă îndelungată de când a atins vârful de interes în noiembrie. În acea lună, proiectul a generat vânzări NFT în valoare de 753,9 milioane de dolari, în timp ce tokenul său nativ AXS a atins un maxim istoric de 164,90 de dolari.

AXS: Evoluția prețului
AXS: Evoluția prețului | CoinMarketCap

Începând cu luna iunie, vânzările sale NFT au totalizat doar 3,1 milioane de dolari, în timp ce AXS a scăzut cu 91,4% față de ATH, până la tranzacționarea la 14,03 dolari la momentul redactării acestui articol.

AXS: Volumul vânzărilor | CryptoSlam

Într-o postare pe blog din 9 iulie, echipa Axie Infinity a remarcat că viziunea sa este de a crea un „univers întreg de jocuri” cu o tradiție cuprinzătoare similară cu seriale emblematice precum Star Wars, Final Fantasy sau Lord of the Rings

Ca parte a impulsului, echipa va lansa conținut axat pe construirea poveștii din spatele lumii fictive a jocului, „Lunacia”, în parteneriat cu organizația autonomă descentralizată (DAO) Strider, axată pe jocuri.

Echipa a mai afirmat că a lansat recent trei noi programe menite să stimuleze creșterea comunității, numite „Lunacian Codes, Creator Program și fellowship collaboration”. Primele două se concentrează pe recompensarea utilizatorilor prin recomandări și crearea de conținut, în timp ce cea din urmă oferă finanțare pentru 200 de burse ca parte a unei academii creative.

Exit mobile version