Balene Bitcoin inactivate de mult timp reapar și transferă milioane de dolari

Crește speculația că fondurile sunt mutate către portofele noi din cauza preocupărilor referitoare la operațiunea de golire a portofelelor vechi

Balene Bitcoin inactivate de mult timp reapar și transferă milioane de dolari

Un balenă Bitcoin care a fost inactivă timp de un deceniu a reapărut brusc și a transferat 279 de Bitcoin, echivalentul sumei de 7,8 milioane de dolari, către trei adrese noi într-o singură zi.

Potrivit Lookonchain, furnizorul de date on-chain, portofelul care a primit transferul a primit, de asemenea, 1.128 de Bitcoin în trecut, în octombrie 2012 și mai 2013. Prețul Bitcoin în timpul acelor transferuri a fost de aproximativ 12 dolari și, respectiv, 195 de dolari.

Acest transfer vine la o zi după ce o altă balenă Bitcoin inactivă de noua ani a transferat 2.071,5 BTC, în valoare de 60,7 milioane de dolari.

Deşi motivul din spatele acestor tranzacții rămâne neclar, există speculații tot mai mari că deținătorii de criptomonede de lungă durată își mută fondurile în portofele noi din cauza unei posibile operațiuni de epuizare a portofelelor care vizează portofelele vechi.

În alte știri Bitcoin, luna aceasta a marcat termenul limită pentru ca creditorii Mt. Gox să furnizeze informațiile lor de plată, deschizând fereastra pentru ca plățile de rambursare să fie făcute până la 31 octombrie 2023.

Mt. Gox se pregătește să distribuie o parte din cei 142.000 BTC (3,9 miliarde de dolari), 143.000 BCH (17,9 milioane de dolari) și 69 miliarde de yeni japonezi (523 milioane de dolari) pe care îi deține prin plăți realizate în Bitcoin, Bitcoin Cash și fiat.

În ciuda acestor ştiri, preţul Bitcoin a scăzut cu mai mult de 2% în ultimele 24 de ore, situându-se la peste 28.100 de dolari.

Exit mobile version