Miliardarul Bill Miller susține Bitcoin, însă pune monedele Altcoin la îndoială

Miliardarul Bill Miller susține Bitcoin, însă pune monedele Altcoin la îndoială

Ra2 Studio | Adobe Stock

Bill Miller, un investitor experimentat de pe Wall Street și fondator al Miller Value Partners, și-a exprimat opinia pozitivă față de Bitcoin în timpul unei conversații cu autorul William Green. Cu toate acestea, el și-a exprimat neîncrederea față de multe monede Altcoin.

Miller crede, la fel ca mulți, că Bitcoin reprezintă aurul digital și spre deosebire de majoritatea omologilor săi financiari, a investit puternic în industria activelor digitale.

Investițiile în Bitcoin 

La începutul anului 2016, Miller a investit 30% din portofoliul său în BTC, la un preț mediu de $500. Recent, a depus o cerere către SEC pentru a permite trustului Miller Opportunity să investească $2,25 miliarde în BTC, prin intermediul Grayscale Bitcoin Trust.

În timpul interviului, Miller a corelat prima sa achiziție de Bitcoin cu riscurile pe care le observăm astăzi și a declarat: 

Bitcoin este mult mai puțin riscant la $43,000 decât la $300. Acum este stabil, s-au investit sume uriașe de bani, iar băncile au început să se implice din ce în ce mai mult

Miller a dezvăluit, de asemenea, perspectiva cu privire la potențialul monedelor Altcoin, sugerând că puține dintre miile de proiecte aflate în circulație vor supraviețui volatilității tumultoase a pieței în următorii ani.

Există circa 10,000 de Altcoins. Probabilitatea că cel puțin jumate dintre aceastea să fie utile este foarte mică. Doar Bitcoin, Ethereum și câteva altele vor rămâne destul de mult timp

Discutând despre influența tot mai mare a exchange-ului Coinbase, Miller i-a sfătuit pe investitori să ignore fluctuațiile pe scurt timp a acțiunilor COIN pe NASDAQ. În opinia sa, activul oferă o poziție default pentru investitorii a căror strategie este axată pe creștere.

În plus, el a comparat capitalizarea de piață a conuscutului producător de mașini electrice Tesla, cu cea a Coinbase, sugerând că exchange-ul ar putea ajunge și chiar să depășească capitalizarea de piață de $790 miliarde, datorită poziției într-o industrie în continuă creștere.

 

Exit mobile version