Fondatorul Dogecoin, Billy Markus: mi-a luat 2 ore să creez DOGE

Fondatorul DOGE, Billy Markus: mi-a luat 2 ore să creez Dogecoin

epic_images | Adobe Stock

Elon Musk a influențat din nou piața crypto cu unul din mesajele sale postate pe twitter. În dimineața zilei de 14 Mai, ora 1:45, miliardarul american a publicat următorul mesaj:

Lucrez cu developerii Doge pentru a îmbunătăți eficiența sistemului de tranzacții. Lucrurile sunt promițătoare

Mesajul postat a cauzat o creștere semnificativă pe graficul DOGEUSD, cu un inflow de peste $20 de miliarde în capitalizarea de piață a monedei, adăugate în mai puțin de 12 ore.

Referința pe care Musk a făcut-o la eficiența crypto-monedei – vine ca o completare la mesajul postat zilele trecute, în care întreba audiența sa dacă dorește ca Tesla să accepte DOGE ca metodă de plată.

Totodată, mesajele postate de șeful Tesla vin ca o completare a criticii pe care a adus-o ieri la adresa Bitcoin: consumă prea multă energie electrică. Post-eveniment, Bitcoin a suferit o scădere de peste 15%, până sub nivelul de support de la $48,500.

În cele din urmă, conform lucrurilor pe care le susține pe twitter, Musk și Tesla vor păstra cantitatea de Bitcoin pe care a cumpărat-o în Februarie, însă nu va mai accepta crypto-moneda ca metodă de plată.

Fondatorul Dogecoin: am creat moneda în două ore

Billy Markus, @BillyM2k pe twitter, i-a răspuns miliardarului american la mesajul postat cu un crying emoji. Mai departe, un alt utilizator l-a întrebat pe Markus:

Billy, când ai creat Dogecoin, ai încercat să iei în considerare consumul de energie sau acesta nu a fost unul din lucrurile la care te-ai gândit? Cum ar putea comunitatea developerilor să facă Doge mai eficient?

Răspunsul lui Billy Markus a fost:

Am creat Doge în aproximativ două ore. Nu am luat nimic de genul în considerare

Exit mobile version