Binance adaugă 11 tokenuri la lista Monitoring Tag

Monitoring Tag este adăugat astăzi pentru BAL, CTXC, CVP, CVX, DOCK, HARD, IRIS, MBL, POLS, SNT, SUN

Binance adaugă 11 tokenuri la lista de Monitoring Tag

Binance adaugă 11 tokenuri la lista de Monitoring Tag | Adobe Stock

Puncte cheie

În cadrul unui anunț oficial, Binance a dezvăluit astăzi, 1 iulie, că extinde lista tokenurilor cu Monitoring Tag pentru a include încă 11 monede.

Tokenuri adăugate la lista de Monitoring Tag:

De asemenea, Binance a anunțat eliminarea a 2 tokenuri din lista monedelor cu Monitoring Tag:

Tokenurile incluse în lista Monitoring Tag prezintă o volatilitate și riscuri mai mari comparativ cu alte active digitale listate. Tokenurile sunt monitorizate îndeaproape de exchange, iar evaluările periodice sunt efectuate pentru acestea.

Tokenurile cu Monitoring Tag aplicat riscă să nu mai îndeplinească criteriile de listare ale Binance și pot fi eliminate de pe platformă.

Pentru a obține acces la tranzacționarea acestor tokenuri, utilizatorii trebuie să treacă testul la fiecare 90 de zile pe platformele Binance Spot și/sau Binance Margin și să accepte Termenii și condițiile exchange-ului.

Testele sunt concepute pentru a se asigura că utilizatorii sunt conștienți de riscurile implicate înainte de a tranzacționa tokenuri cu Monitoring Tag.

Utilizatorii pot găsi aceste tokenuri pe paginile corespunzătoare de tranzacționare Binance Spot și Margin, precum și pe pagina de Market Overview.

Un banner de avertizare a riscurilor va fi afișat pentru tokenurile care au Monitoring Tag.

Binance efectuează revizuiri periodice ale proiectelor

În urma acestor revizuiri, Binance decide dacă Monitoring Tag trebuie adăugat sau eliminat pentru anumite tokenuri, pe baza celor mai recente constatări.

Iată criteriile luate în considerare de Binance în timpul revizuirii:

Binance a menționat, de asemenea, că alte servicii pentru tokenurile menționate mai sus nu vor fi afectate.

Exchange-ul a mulțumit utilizatorilor pentru sprijinul acordat pentru construirea ecosistemului crypto într-un mod care promovează transparența și creșterea sustenabilă pe termen lung.

Exit mobile version