Binance anunță debutul Megadrop pentru BounceBit (BB); Listarea $BB pe 13 mai

Binance dezvăluie BounceBit (BB) ca prim proiect pe Megadrop, cu listarea $BB pe 13 mai.

Binance anunță debutul Megadrop pentru BounceBit (BB); Listarea $BB pe 13 mai

Binance anunță debutul Megadrop pentru BounceBit (BB); Listarea $BB pe 13 mai | X

Puncte cheie

Exchange-ul anunță lansarea programului Megadrop pentru BounceBit (BB), primul proiect pe noua lor platformă de lansare a tokenurilor, care include airdrop-uri și quest-uri Web3.

BounceBit (BB) este o rețea publică de re-staking pentru Bitcoin. Conform anunțului oficial, utilizatorii pot începe participarea la BounceBit Megadrop începând de mâine la ora 00:00 (UTC).

Se estimează că pagina dedicată programului BounceBit Megadrop va fi disponibilă în aplicația Binance în decurs de 5 ore.

Listarea tokenului $BB pe exchange va avea loc pe 13 mai la ora 10:00 (UTC). Tranzacționarea va debuta cu următoarele perechi: BB/BTC, BB/USDT, BB/BNB, BB/BUSD și BB/TRY.

Exchange-ul a anunțat, de asemenea, că proiectului îi va fi aplicată eticheta Seed Tag.

Seed Tag a înlocuit Zona de Inovare Binance și este utilizată pentru a clasifica proiectele crypto aflate de obicei în stadii incipiente de dezvoltare, care pot să nu aibă încă un produs funcțional sau o bază solidă de utilizatori.

Furnizarea maximă de tokenuri pentru BounceBit este de 2,1 miliarde BB. Recompensele prin programul Megadrop reprezintă 8% din furnizarea maximă, echivalentul a 168 de milioane BB.

Furnizarea inițială circulantă este de 19,5% din furnizarea maximă, ceea ce înseamnă 409,5 milioane BB. Pentru participarea la program, verificarea KYC (Know Your Customer) este obligatorie în jurisdicțiile eligibile.

Ce este BounceBit (BB)?

BounceBit (BB) este o rețea publică de re-staking pentru Bitcoin, cu o structură inovatoare CeDeFi (centralizată și descentralizată). Prin intermediul acestui cadru, proiectul oferă deținătorilor de BTC posibilitatea de a genera venituri din mai multe surse.

Tokenul $BB are diverse utilizări pe platforma BounceBit:

Arhitectura tehnică a proiectului are următoarele componente:

BounceBit are, de asemenea, un fundament CeFi (centralizat), care include:

Proiectul a strâns puțin sub 8 milioane de dolari din evenimentul anterior de fundraising.

Pe 18 aprilie, Binance a anunțat Binance Megadrop, o platformă nouă de lansare a tokenurilor, cu airdrop-uri și sarcini Web3.

Conform propriilor note ale exchange-ului, platforma reinventează experiența utilizatorilor cu airdrop-uri, oferindu-le acces anticipat la proiecte Web3 selectate înainte de listarea lor pe exchange.

Exit mobile version