Binance anunță investiția în BounceBit

Binance Labs susține inovațiile BounceBit în materie de restaking Bitcoin și CeDeFi.

Binance anunță investiția în BounceBit

Binance anunță investiția în BounceBit | Google

Puncte cheie

Printr-un anunț oficial, Binance dezvăluie că ramura sa, Binance Labs, a investit în BounceBit.

BounceBit este un protocol de restaking Bitcoin și CeDeFi care oferă o bază fundamentală pentru diverse produse de restaking. Securitatea acestuia este asigurată de custodierea reglementată de către Mainnet Digital și Ceffu.

Investiția Binance va sprijini extinderea capacităților Bitcoin dincolo de stocarea tradițională de valoare.

BounceBit ajută la transformarea Bitcoin dintr-un activ pasiv într-o forță mai dinamică în ecosistem, prin participarea activă la validarea rețelei, pe lângă diverse activități care generează randament.

Extinderea capacităților Bitcoin

BounceBit este un protocol inovator de tip restaking Bitcoin și CeDeFi, care susține ideea că dezvoltarea Bitcoin ar trebui să fie în principal bazată pe active, fără a necesita modificări ale blockchainului Bitcoin.

BounceBit fuzionează caracteristicile cheie ale finanțelor centralizate (CeFi) cu cele ale finanțelor descentralizate (DeFi) pentru a debloca noi posibilități pentru Bitcoin.

Obiectivul este de a oferi randamente sporite și noi aplicații, prin strategii precum arbitrajul ratelor de finanțare și emiterea certificatelor on-chain pentru restaking și mining.

Yi He, co-fondator și director al Binance Labs, subliniază că BounceBit deschide noi căi pentru utilizarea Bitcoin prin combinarea CeFi și DeFi.

Echipa Binance Labs își exprimă interesul pentru susținerea inovației în domeniul crypto și așteaptă cu nerăbdare să urmărească creșterea BounceBit în misiunea de a consolida Bitcoin cu soluții CeDeFi transparente și sigure.

Echipa BounceBit are experiență vastă în DeFi, finanțe tradiționale și tehnologie blockchain Layer-1. Prioritatea lor este securitatea și transparența, prin utilizarea custodiei reglementate și a calculului multiparte (MPC).

Alături de soluțiile Mirror X și QES (off-exchange settlement) oferite de Ceffu, care minimalizează riscurile de contraparte, BounceBit promite să dezvolte un mediu sigur pentru utilizarea Bitcoin în activități care generează randament.

Ceffu oferă clienților instituționali un mediu sigur pentru stocarea valutelor digitale, valorificând cele mai bune practici și tehnologii de securitate de la cel mai mare furnizor de platforme pentru active digitale din lume.

MirrorX permite utilizatorilor Binance Institutional să își transfere instantaneu activele de pe Ceffu către Binance.

Un ecosistem unic PoS Layer 1

Una dintre cele mai importante inovații aduse de BounceBit este ecosistemul său unic PoS Layer 1.

Acesta motivează validatorii să stake-uiască tokenuri BounceBit și Bitcoin, creând astfel un sistem dual-token care fortifică securitatea rețelei, sporind în același timp valoarea și utilitatea Bitcoin prin implicarea activă în rețea.

Acest sistem profită de securitatea nativă a Bitcoin, fiind în același timp complet compatibil cu EVM (Ethereum Virtual Machine).

Unul dintre obiectivele principale ale BounceBit este îmbunătățirea securității și eficienței operaționale a rețelei.

Jack Lu, fondatorul și CEO-ul BounceBit, a subliniat importanța construirii unei infrastructuri de restaking care să stimuleze utilizarea Bitcoin în cel mai sigur și transparent mod.

Exit mobile version