Binance anunță standarde KYC consolidate pentru Binance Link Program

Binance tocmai a anunțat standarde KYC (Know Your Customer) consolidate, cu cerințe obligatorii de verificare a identității.

Binance anunță standarde KYC (Know Your Customer) consolidate pentru Binance Link Program | Google

Puncte cheie

Binance a emis recent un anunț oficial care subliniază necesitatea de a consolida cerințele obligatorii de verificare a identității pentru a îmbunătăți standardele de conformitate ale Binance Link Program.

Binance Link Program permite clienților corporativi să își construiască afacerea utilizând tehnologia Binance, obținând în același timp comisioane din taxele de tranzacționare prin valorificarea lichidității și a pieței.

Pe scurt, programul poate impulsiona afacerile cu soluții crypto personalizate.

Binance Link sporește cerințele de verificare a identității (KYC)

Binance a anunțat recent că toate sub-conturile create de deținătorii de conturi Exchange Link în cadrul Binance Link Program trebuie să respecte standardele sporite de conformitate ale Binance. Aceasta include și sub-conturile non-tranzacționare create doar pentru depozitarea de active digitale.

Conform anunțului, numai utilizatorii verificați și care respectă noile cerințe vor avea acces la sub-conturile lor.

Începând cu 20 martie, Binance a aplicat restricții sub-conturilor care nu respectă documentația KYC existentă.

Până pe 20 mai, deținătorii de sub-conturi care nu au furnizat informațiile KYC necesare vor avea conturile complet restricționate și nu vor mai avea acces la serviciile Binance Link Program.

Deținătorii de conturi Exchange Link trebuie să se asigure că s-au integrat complet cu modulul Link-KYC.

Acesta poate include informații privind Sursa Fondurilor, Sursa Averii și Dovada Adresei.

Deținătorii de conturi Exchange Link ar trebui să poată oferi, de asemenea, informații despre utilizatorii sub-conturilor lor. Binance a subliniat că informațiile incomplete ale utilizatorului vor duce la imposibilitatea înregistrării unui utilizator de sub-cont.

Binance Link Program
Binance Link Program

Detalii despre RFI (Solicitare de Informații) în anunțul Binance Link KYC

Anunțul Binance oferă detalii despre informațiile solicitate prin RFI (Request for Informarion – Solicitare de Informații).

Sursa Fondurilor

Informațiile includ: salariu, venit din activități independente, economii, alocație, pensie, dividende, plăți/profituri de la o companie, tranzacționare zilnice (day trading), jocuri de noroc, venit pasiv, împrumuturi/ipoteci, vânzarea de active financiare, vânzarea de bunuri imobiliare sau alte active, moșteniri și donații.

Sursa Averii

Informațiile includ: salariu, venit din activități independente, moșteniri, donații, ipoteci/împrumuturi, profituri din companie (acțiuni/dividende), investiții financiare și investiții în criptomonede.

Dovada Adresei

Documentele acceptate includ: facturi pentru utilități, documente de dezvăluire a corporației proprietății, extrase de cont bancar sau card de credit, declarații de asigurare a locuinței, acte ipotecare, acorduri de închiriere pentru studenți din rezidențe universitare sau cămine, și altele.

Declarație pentru Persoane Politic Expuse (PEP)

Anunțul menționează că exchangeul ar putea solicita deținătorilor de sub-conturi să completeze un chestionar pentru potențialele Persoane Politic Expuse (PEP).

Deținătorii de conturi Exchange Link pot descărca chestionarul pentru completare de către deținătorii lor de sub-conturi prin intermediul documentului de integrare Link-KYC.

Anunțul Binance subliniază, de asemenea, că în anumite cazuri, fondurile dintr-un sub-cont ar putea fi înghețate, iar accesul restricționat din motive legale și de conformitate.

Exit mobile version