Binance SC depășește ETH în volum | NFT-urile la mare căutare

Piața NFT este la niveluri record; Entuziaștii tranzacționează artă pe blockchain

Grey82 | shutterstock

Februarie 2021 a fost o lună nemaipomenită pentru întreaga industrie crypto:

Piața NFT-urilor se învârte în jurul Ethereum-ului. Crearea, cumpărarea, vânzarea, transportul NFT-urilor de pe o adresă pe alta – toate acestea se realizează pe blockchain-ul Ethereum și au o taxă pentru a putea fi completate.

Taxele acestea au rămas la fel de mari ca acum o săptămână – lucru care va avea un impact mai mare asupra competiției ETH decât s-a crezut inițial.

În primul rând, multe proiecte DeFi se mută pe alte blockchain-uri. Pe lângă asta, dezvoltările, îmbunătățirile și investițiile pe care Binance le-a făcut în blockchain-ul lor – Binance Smart Chain – încep să dea rezultate vizibile.

Binance Smart Chain a depășit Ethereum atât în volumul tranzacțiilor cât și în numărul de adrese unice active. Totuși, Ethereum păstrează poziția de conducător la capitolul „valoare totală blocată” – care este de 4 ori mai mare decât lichiditatea păstrată în BSC.

Creșterea rapidă a Binance SC are și părți rele

Odată cu activitatea crescută pe chain, au crescut și activitățile rău intenționate ale hack-erilor sau scam-urile. Entuziaștii spațiului DeFi trebuie să verifice de două ori înainte de a trimite fonduri într-o platformă DeFi care promite dobânzi exorbitante.

Sectorul NFT devine popular

Jetoanele non-fungibile au atins luna aceasta recorduri absolute și o popularitate crescută:

BSC depășește ETH în volum | NFT-urile la mare căutare
Lucrarea CROSSROAD a lui Beeple | Nifty Gateway

Cele mai râvnite, căutate și scumpe NFT-uri rămân:

Exit mobile version