Binance închide poarta sa fiat-to-crypto: Binance Connect

Binance Connect a avut ca scop să servească drept principalul pod fiat-crypto pentru ecosistemul Binance

Binance închide poarta sa fiat-to-crypto: Binance Connect

Gigantul crypto Binance își întrerupe platforma de plată fiat-crypto, Binance Connect. Acest anunț vine la puțin peste un an de la lansarea sa inițială în martie 2022, când a fost introdus sub numele de Bifinity. Începând cu 16 august, Binance Connect nu va mai fi operațional.

Decizia Binance de a închide platforma se bazează pe strategia sa de evaluare continuă. Un reprezentant Binance, într-o declarație, a menționat:

„Periodic revizuim produsele și serviciile noastre pentru a ne asigura că resursele noastre continuă să fie concentrate asupra eforturilor principale care se aliniază la strategia noastră pe termen lung.”

Rolul Binance Connect

Când a fost introdus pentru prima dată, Binance Connect a avut ca scop să servească drept principalul pod fiat-crypto pentru ecosistemul Binance și alte platforme blockchain.

Platforma se lăuda cu suport pentru mai mult de 50 de criptomonede și s-a integrat fără probleme cu metode de plată populare, cum ar fi Visa și Mastercard.

În plus, Binance Connect a atras odată expertiza consultativă a lui Joseph Johnson, fratele fostului prim-ministru britanic, Boris Johnson. Cu toate acestea, Johnson și-a părăsit poziția consultativă în decembrie 2022, cu câteva luni înainte de închiderea platformei.

Exit mobile version