Binance înregistrează o creștere semnificativă a balanței BTC, traderii se pregătesc pentru posibile vânzări

Traderii se pregătesc pentru o posibilă vânzare pe măsură ce Bitcoin testează nivelul de rezistență de 30.000 de dolari

Pe măsură ce Bitcoin continuă să atingă noi maxime, traderii par să se pregătească pentru o posibilă vânzare. Datele arată o creștere semnificativă a numărului de criptomonede mutate către exchange-uri, cu Binance fiind liderul în acest context.

În ultimele 30 de zile, balanța BTC a Binance a crescut cu peste 50.000 de BTC, echivalentul a 1,5 miliarde de dolari, potrivit resursei de monitorizare on-chain, Coinglass.

Deși presiunea de vânzare a rămas destul de scăzută, datele on-chain sugerează că aceasta ar putea crește cu ușurință, așa cum se poate observa în balanșa Binance, care a crescut cu aproape 100.000 de BTC față de 10 martie.

Binance înregistrează o creștere semnificativă a balanței BTC, traderii se pregătesc pentru posibile vânzări
Balanța BTC a Binance față de graficul BTC/USD | CryptoQuant

Cu toate acestea, ultima săptămână a adus o creștere mai semnificativă de 22.000 de BTC în soldul Binance. În contrast, alte platforme de tranzacționare crypto au înregistrat o scădere sau o creștere nesemnificativă a balanței BTC.

În total, creșterea agregată înregistrată de Coinglass în ultimele 30 de zile până pe 28 aprilie a fost de aproximativ 14.000 de BTC, iar soldul total al exchange-urilor se ridică la 1,919 milioane de BTC.

Graficul balanței de BTC a al exchange-urilor față de BTC/USD | Coinglass

Pe măsură ce Bitcoin se joacă cu nivelul de preț de 30.000 de dolari, traderii sunt precauți și îl consideră un nivel de rezistență.

Nivelul de preț de 30.000 de dolari are atât o semnificație psihologică, cât și un volum istoric record de tranzacționare. DecenTrader, o unealtă de tranzacționare care urmărește lichiditatea în toate exchange-urile, identifică nivelul critic de 35.000 de dolari ca fiind o zonă cheie pentru lichidarea pozițiilor scurte cu levier ale BTC.

În ciuda faptului că BTC/USD a revenit de la minimele locale și se tranzacționează aproape de nivelul de 29.500 de dolari, DecenTrader remarcă faptul că nivelul de susținere de 30.000 de dolari rămâne greu de atins, deoarece pozițiile scurte sunt mai numeroase decât cele lungi.

Platforma subliniază că aproape 1 miliard de dolari în interes deschis s-au întors, sugerând că mulți oameni shortează nivelul de rezistență de 30.000 de dolari.

Exit mobile version