Binance investește în NFTb pentru a crește cererea pe Binance Smart Chain

OlegKovalevich | Adobe Stock

În ciuda entuziasmului care a înconjurat sfera NFT în ultimele luni, mulți analiști consideră că ecosistemul jetoanelor non-fungibile e încă la început. Proiectele NFT au înregistrat o creștere rapidă a numărului de creatori, artiști și investitori, iar platforme precum Dapper Labs au strâns sume foarte mari de bani: respectiv ~$7,6 miliarde, conform ultimelor estimări.

Celebrități precum Mark Cuban, Lindsey Lohan și Tyga s-au alăturat în ultima vreme acestui trend. Deși există și scepticii înclină să creadă că este doar un alt ciclu de entuziasm care se va sfârși ca celelalte, în realitate este un semn că NFTurile sunt pe punctul de a deveni cu adevărat populare.

În timp ce cresc în popularitate, modul în care aceste NFTuri sunt cumpărate, tranzacționate și folosite – se va schimba. Momentan, tranzacțiile NFT sunt legate de vânzarea anumitor servicii, produse sau opere de artă; dar această nouă clasă de active are potențialul de a fi folosită pentru mult mai mult. Creșterea explozivă a utilizatorilor care folosesc NFTuri – este o dovadă că aceste jetoane pot fi utilizate la scară largă și că întrebuințările viitoare ale platformelor NFT ar putea include gestionarea drepturilor digitale pentru muzică sau proprietăți.

Binance investește în NFTb pentru a crește cererea pe Binance Smart Chain
Homepage | Binance NFT

Binance lansează cea mai mare piață NFT

Potențialul de creștere al acestor jetoane a atras companii inovatoare luna aceasta: Binance și-a anunțat intrarea în spațiul NFT. Binance NFT este o piață revoluționară care-și propune să unească artiști, creatori și investitori din întreaga lume.

Platforma se bazează pe două obiective interconectate:

Scopul nostru este de a oferi cea mai mare platformă de tranzacționare NFT din lume, cu cele mai bune și rentabile costuri de creare, cumpărare și tranzacționare. Soluțiile rapide și ieftine care oferă această experiență vor fi oferite de infrastructura Binance – Helen Hai, șef Binance NFT

NFTb x Binance | The Block

Binance investește în NFTb

Pe lângă construirea propriei platforme, Binance dorește să stimuleze adopția NFTurilor prin investiții în platforme paralele. Din acest motiv, au condus recent o primă rundă de finanțare pentru NFTb, o platformă NFT descentralizată, construită pe Binance Smart Chain.

Sprijinul oferit NFTb se bazează pe promisiunea că poate depăși problemele actuale, care limitează lichiditatea și investițiile interne în spațiul NFT.

Pe măsură ce numărul de utilizatori crypto continuă să crească, aceste protocoale și aplicații descentralizate găsesc mai multe modalități de integrare și creștere a complexității. Acest lucru înseamnă că Ethereum a devenit lent și costisitor – până la punctul în care înlătură un procent mare de potențiali participanți la rețea.

Echipa din spatele NFTb este de părere că Binance Smart Chain oferă infrastructura necesară pentru a construi o platformă NFT la scară largă, care să depășească aceste probleme.

Conceptul este simplu: platforma, deținută 100% de comunitate, va permite creatorilor să obțină mai multe recompense, mulțumită unei baze largi de utilizatori, aflată în continuă creștere. Pe măsură ce platforma se extinde, va oferi oportunitatea de a schimba NFTuri între blockchainuri diferite, precum și instrumentele necesare oracolelor și descoperirii prețului. NFTb folosește BSC pentru a conecta lichiditatea NFTurilor de pe mai multe protocoale.

Concluzie

NFTb oferă mai multă lichiditate, mai mult capital pentru deținătorii de jetoane non-fungibile, un ecosistem mai rapid, taxe mai mici și un sprijin crescut protocolului Binance Smart Chain. Oferind o piață dedicată acestei clase de active, platforma va permite utilizatorilor să obțină un randament ridicat pe NFTuri și să acceseze cu ușurință fonduri – totul printr-o singură aplicație mobilă.

Obiectivul celor de la NFTb este de a deveni liderul pieței în ecosistemul Binance Smart Chain. Din acest motiv, exchangeul și-a pus propriul capital la bătaie. Echipa din spatele platformei este de părere că unirea celor două comunități: BSC și NFT – creatorii, artiștii și investitorii pot construi o piață sănătoasă și vibrantă pentru NFTuri, care ar putea contesta dominanța piețelor tradiționale de artă.

Exit mobile version