Binance lansează platforma Megadrop cu BounceBit (BB) ca prim proiect

Binance lansează Binance Megadrop, o platformă nouă pentru lansarea tokenurilor, care include airdrop-uri și misiuni Web3; BounceBit (BB) este primul proiect din program.

Binance lansează platforma Megadrop cu BounceBit (BB) ca prim proiect

Binance lansează platforma Megadrop cu BounceBit (BB) ca prim proiect | Google

Puncte cheie

Binance tocmai a anunțat lansarea Binance Megadrop, o platformă nouă pentru lansarea tokenurilor, care include airdrop-uri și misiuni Web3.

Utilizatorii pot participa prin abonarea la Produse Blocate cu BNB sau prin finalizarea sarcinilor din portofelul lor Web3. Astfel, vor obține acces anticipat la recompense din partea unor proiecte Web3 selectate, înainte ca tokenurile respective să fie listate pe exchange-ul Binance.

Primul proiect pe Binance Megadrop: BounceBit (BB)

Conform anunțului oficial, primul proiect care urmează să fie prezentat pe Binance Megadrop este BounceBit (BB), o rețea de restaking pentru Bitcoin.

Oferta maximă de tokenuri va fi de 2,1 miliarde BB. Recompensele prin tokenuri Megadrop vor reprezenta aproximativ 8% din oferta maximă de tokenuri, adică aproximativ 168 de milioane BB.

Oferta inițială în circulație va fi de 409,5 milioane BB, ceea ce reprezintă 19,5% din oferta maximă de tokenuri.

Binance menționează că detalii suplimentare despre suma Megadrop, misiunile Web3 și planul detaliat de listare spot vor urma printr-un anunț separat.

BounceBit a anunțat pe X că airdrop-ul BB este acum live.

Ce este Binance Megadrop?

Binance Megadrop este o platformă nouă pentru lansarea tokenurilor, care integrează produsele Binance Simple Earn și portofelul Binance Web3. Conform propriilor mențiuni ale Binance, platforma reinventează practic experiența utilizatorilor cu airdrop-urile.

Megadrop oferă utilizatorilor acces anticipat la proiecte Web3 selectate înainte ca acestea să fie listate pe exchange.

Această combinație unică de implicare, educație și recompense transformă Megadrop într-o „experiență interactivă de neegalat” atât în cadrul Binance, cât și în ecosistemul crypto mai larg.

Utilizarea platformei Binance Megadrop

Pentru a începe cu platforma, utilizatorii trebuie să se conecteze la contul lor Binance și să se asigure că au cel puțin un portofel Binance Web3 activ.

Utilizatorii trebuie să se aboneze la BNB Locked Products și/sau să finalizeze Web3 Quests pentru a acumula scoruri. După aceea, ei trebuie să finalizeze abonamente la BNB Locked Products sau Simple Earn pentru a acumula scoruri.

În cele din urmă, utilizatorii trebuie să meargă la Megadrop din aplicația Binance și să finalizeze toate misiunile Web3 desemnate pentru a acumula scoruri și a obține un multiplicator de scor. După aceasta, userii vor primi recompense Megadrop în funcție de scorul lor total.

Sistemul de puncte

Sistemul de puncte pentru Binance Megadrop implică următoarele elemente:

Binance a făcut o serie de anunțuri importante în ultima vreme. Recent, exchange-ul a dezvăluit că a obținut o licență VASP în Dubai.

De asemenea, printr-un anunț oficial, Binance a dezvăluit că a convertit integral fondul de urgență pentru utilizatori (SAFU) în USDC.

Exit mobile version