Binance lansează propria platformă NFT

Se va lansa în luna Iunie iar clienții Binance vor putea folosi același cont ca pe exchange pentru acces

FellowNeko | Adobe Stock

Binance, cel mai mare crypto-exchange din lume, intră în industria jetoanelor non-fungibile – lansându-și propria platformă și piață pentru NFTuri.

Compania a anunțat marți (27 Aprilie) lansarea Binance NFT, o platformă care își va începe operațiunile în luna Iunie.

Bazându-se pe infrastructura blockchain a Binance, platforma NFT își propune să aibă cele mai mici costuri pentru tranzacții din întreaga industrie – conform spuselor lui Helen Hai, șef NFT Binance.

Noua piață NFT și toate produsele acesteia vor fi disponibile pentru clienții Binance, fiindcă platforma și exchangeul vor împărtăși același sistem de conturi.

Binance lansează propria platformă NFT
Imagine preluată | Binance Block

Conform anunțului, Binance NFT va debuta cu două mari domenii. Unul dintre acestea este înseși piața NFT Marketplace, care le va permite utilizatorilor să creeze și să tranzacționeze NFTuri, cu o taxă de 1%, impusă de exchange. A doua categorie de interes este secțiunea evenimentelor premium, care va promova colaborări exclusiviste și colecții deosebite – din care artiștii vor primi 90% din vânzări.

Binance servește milioane de utilizatori din întreaga lume. Mulți dintre ei vor putea să acceseze spațiul NFT, aflat în plină expansiune. Conform angajamentului nostru față de libera circulație a banilor la nivel global și construirea unui ecosistem inclusiv, Binance NFT va sprijini artiștii mici, oferind lichiditate crescută și comisioane reduse – Changpeng Zhao, CEO Binance

După ce am ascultat câteva echipe diferite care mi-au prezentat astăzi NFTuri, mi-am dat seama că nu am realizat cât de mare va fi cu adevărat piața NFT

NFTurile sunt colecții digitale, înregistrate pe blockchain. Tehnologia este asemănătoare cu cea din cazul Bitcoin sau Ethereum, care funcționează și ca monede, nu doar active. Majoritatea NFTurilor create până în prezent operează pe blockchainul Ethereum, în timp ce Binance Smart Chain ia un având puternic în acest spațiu, datorită taxelor foarte mici.

Exit mobile version