Binance lansează un marketplace pentru tranzacționarea tokenurilor BRC-20

Binance se extinde în sectorul tokenurilor BRC-20 printr-un nou marketplace de auto-custodie

Binance lansează un marketplace pentru tranzacționarea tokenurilor BRC-20

Binance a introdus „Binance Inscriptions Marketplace,” o nouă funcționalitate care le permite utilizatorilor să tranzacționeze, să creeze și să înscrie tokenuri.

Binance a dezvăluit că acest marketplace este integrat în cadrul unui portofel crypto de auto-custodie în aplicația sa, facilitând utilizatorilor interacțiunea cu tokenurile BRC-20, tokenurile EVM și diverse alte tokenuri inscripționate.

Compania a subliniat că platforma lor nu se limitează doar la tranzacționarea inscripțiilor, ci sprijină și crearea de tokenuri BRC-20 și EVM, având ca scop reducerea costurilor de tranzacție pentru utilizatori.

În abordarea sa strategică, Binance a integrat API-ul UniSat, un marketplace cunoscut pentru ordine și inscripții. Această integrare are ca scop acordarea accesului direct utilizatorilor Binance la opțiunile extinse de lichiditate ale UniSat și la colecția sa diversă de peste 60.000 de tokenuri BRC-20.

Această inițiativă a Binance vine în urma mișcării OKX, o altă bursă de criptomonede, care la începutul acestei săptămâni a lansat suport pentru diverse standarde de inscripție, inclusiv Doginals, Atomicals, Stamps și Runes.

Cu lansarea Inscriptions Marketplace, Binance își propune să-și consolideze poziția în peisajul în evoluție al tokenurilor inscripționate și să ofere utilizatorilor săi o experiență de tranzacționare cuprinzătoare și rentabilă.

Exit mobile version