Binance, împreună cu liderii din industrie, a înființat o inițiativă de redresare a industriei Web3

Binance va angaja inițial 1 miliard de dolari pentru oportunitățile de investiții IRI și i se alătură GSR, Kronos, Animoca Brands și alții

Binance, împreună cu liderii din industrie, a înființat o inițiativă de redresare a industriei Web3

Binance, împreună cu liderii din industrie, a înființat o inițiativă de redresare a industriei Web3

Binance, împreună cu giganții industriei Web3, a înființat așa-numita „Industry Recovery Initiative” (IRI), care este o oportunitate de co-investiție destinată organizațiilor care își propun să sprijine viitorul dezvoltării și inovației Web3.

„Industry Recovery Initiative” și rolul său în spațiul crypto

Pe 24 noiembrie 2022, Binance a anunțat că avansează în crearea IRI. Detaliile despre proiect includ protejarea clienților și reconstruirea industriei.

„În calitate de jucător de top în industria crypto, înțelegem responsabilitatea noastră de a deschide calea în protejarea consumatorilor și reconstruirea industriei”, a spus compania într-un anunț oficial.

Drept urmare, Binance va angaja 1 miliard de dolari pentru fond la adresa publică, cu un alt miliard de dolari care va fi adăugat în viitor. Adresa publică care conține angajamentul inițial al Binance de 1 miliard de dolari în BUSD este 0x043a80999cEe3711D372FB878768909fbE7F71E6.

Liderii Web3 implicați în această inițiativă

GSR, Kronos, Brooker Group, Jump Crypto, Polygon Ventures, Aptos Labs și Animoca Brands au angajat inițial 50 de milioane de dolari pentru fond. Alte 150 de companii și-au exprimat, de asemenea, interesul de a participa la program, potrivit Binance.

Fiecare pasionat de criptomonede trebuie să fie conștient de faptul că IRI nu este un blog de investiții. Cu toate acestea, este definită ca „o oportunitate de co-investiție pentru organizațiile dornice să susțină viitorul Web3”, potrivit postării de pe blog.

Orice companie interesată să participe trebuie să își rezerve capitalul angajat la o adresă publică.

În plus, fondul va explora posibilitatea ca instituțiile financiare tradiționale să găsească mecanisme alternative de participare, presupunând că nu pot trimite fonduri către adrese publice.

Capitalul implicat poate fi sub formă de monede stabile sau alte criptomonede, iar rațiunea adresei publice este asigurarea unui nivel ridicat de transparență.

Viitorul industriei blockchain cu IRI

Fiecare participant la acest IRI, care include și Binance, va analiza oportunitățile de investiții și poate lua decizii de investiții independent unul de celălalt, pe bază de ofertă cu ofertă.

Inițiativa este estimată să dureze în total șase luni și își propune să ofere flexibilitate în ceea ce privește structura investițională, inclusiv tokenuri, fiat, acțiuni, instrumente convertibile, datorii, linii de credit și alte tipuri de investiții, pe baza cerințelor unui anumit caz de utilizare și situație.

De asemenea, orice participant poate retrage orice fonduri rămase neutilizate de la adresa publică în momentul în care inițiativa se încheie.

Proiectele vor fi analizate prin numeroase caracteristici, cum ar fi inovația și crearea de valoare pe termen lung, modelul de afaceri delimitat și viabil și concentrarea pe managementul riscului.

Pe lângă sprijinirea proiectelor prin furnizarea de soluții de finanțare, Binance își propune, de asemenea, să ofere fondatorilor și proiectelor un sprijin cuprinzător, cum ar fi sprijin pentru formare, suport tehnic, strângere de fonduri și alte lucruri de care ar putea avea nevoie.

Exit mobile version