Binance opreşte suportul pentru tranzacționarea şi depozitarea NFT-urilor Bitcoin din 18 aprilie

Binance tocmai a publicat o actualizare referitoare la NFT-urile pe Bitcoin, ca parte a eforturilor continue de optimizare a ofertelor disponibile pe Binance NFT Marketplace.

Binance nu mai oferă suport pentru tranzacționarea şi depozitarea NFT-urilor Bitcoin din 18 aprilie

Binance nu mai oferă suport pentru tranzacționarea şi depozitarea NFT-urilor Bitcoin din 18 aprilie | Google

Puncte cheie

Printr-un anunț oficial, Binance a informat utilizatorii că Binance NFT Marketplace își va încheia suportul pentru tranzacționarea și depozitarea NFT-urilor pe Bitcoin începând cu data de 18 aprilie 2024, la ora 06:00 (UTC).

Pentru a asigura o tranziție fără probleme, utilizatorilor li se recomandă să își retragă NFT-urile pe Bitcoin din Binance NFT Marketplace prin intermediul rețelei Bitcoin înainte de data de 18 mai 2024, la ora 00:00 (UTC).

Restricții asupra tranzacțiilor cu NFT-uri pe Bitcoin

Începând cu 18 aprilie 2024, la ora 06:00 (UTC), utilizatorii nu vor mai putea:

Toate ordinele deschise pentru aceste NFT-uri vor fi anulate automat la data și ora menționate anterior.

De asemenea, se specifică faptul că, începând cu data de 10 aprilie 2024, piața Binance NFT nu va mai suporta niciun airdrop, beneficiu sau utilitate asociată cu NFT-urile pe Bitcoin.

Notă importantă pentru utilizatorii de NFT-uri Runestone

Binance a transmis un mesaj utilizatorilor de NFT-uri Runestone care îndeplinesc condițiile pentru airdrop-ul Runestone. Exchange-ul precizează că Binance NFT a distribuit deja NFT-urile către conturile utilizatorilor eligibili de pe platformă, înainte de data de 4 aprilie.

Pentru a vă asigura că pot beneficia în continuare de utilitățile, avantajele și tokenurile asociate, utilizatorilor li se recomandă să retragă aceste NFT-uri până la data de 10 aprilie, ora 10:00 (UTC).

Binance își declină orice responsabilitate pentru pierderile utilizatorilor care nu își retrag NFT-urile înainte de termenul limită menționat anterior.

De asemenea, exchange-ul a subliniat faptul că tranzacționarea NFT-urilor Runestone nu va fi disponibilă pe Binance NFT.

Binance a implementat recent schimbări importante. Mai devreme astăzi, exchange-ul a anunțat integrarea tokenurilor Atomicals (ARC-20) pe Binance Inscriptions Marketplace.

De asemenea, Binance şi-a extins lista de Monitoring Tags pentru a include cinci tokenuri suplimentare: EPX, FOR, UNFI, WAVES și WNXM, începând cu 3 aprilie 2024.

Exit mobile version