Binance retrage 7 perechi de tranzacționare spot pe 28 iunie

Binance a anunțat eliminarea a 7 perechi de tranzacționare spot de pe platformă pe 28 iunie: BLUR/FDUSD, LINK/TUSD, MEME/ETH, METIS/FDUSD, NFP/BNB, OSMO/BTC, SHIB/TUSD

Binance retrage 7 perechi de tranzacționare spot pe 28 iunie

Binance retrage 7 perechi de tranzacționare spot pe 28 iunie | Adobe Stock

Puncte cheie

Binance a anunțat eliminarea a șapte perechi de tranzacționare spot de pe platformă pe data de 28 iunie, ora 03:00 UTC.

Conform anunțului oficial, pentru a proteja utilizatorii și a menține o piață de tranzacționare de înaltă calitate, echipa Binance efectuează periodic revizuiri ale tuturor perechilor spot listate.

Eliminarea perechilor se poate datora unor factori multipli, printre care lichiditate scăzută și volum slab de tranzacționare.

Perechile de tranzacționare spot eliminate sunt:

Detalii importante despre eliminare

Eliminarea unei perechi spot nu afectează disponibilitatea tokenurilor individuale pe Binance Spot.

Utilizatorii pot tranzacționa în continuare activele subiacente ale acestor perechi folosind alte perechi disponibile pe platformă.

De asemenea, serviciile Binance Spot Trading Bots pentru perechile menționate mai sus vor fi eliminate la data de 28 iunie, ora 03:00 UTC (dacă sunt aplicabile).

Utilizatorii sunt sfătuiți să își actualizeze sau să își anuleze Spot Trading Bots înainte de încetarea serviciilor pentru a evita pierderi potențiale.

Ultimele știri despre Binance

Binance a marcat recent o realizare importantă.

Exchange-ul a anunțat un pas ȋnainte către conformitatea regională prin achiziționarea unei licențe complete de furnizor de servicii pentru active virtuale (VASP) de la Autoritatea de Reglementare a Activelor Virtuale (VARA) din Dubai pentru entitatea sa locală, Binance FZE.

Acest eveniment reprezintă o schimbare importantă pentru utilizatorii din Emiratele Arabe Unite, care vor fi transferați de pe platforma globală Binance la Binance FZE reglementată de VARA.

Licența completă VASP semnifică angajamentul Binance față de respectarea reglementărilor, inovație și protecția utilizatorilor în cadrul mediului dinamic al activelor digitale.

Recent, CEO-ul Binance, Richard Teng, a subliniat importanța respectării legilor pentru a ridica întregul sector crypto la un nivel superior.

Potrivit lui, acesta este singurul mod de a ajuta industria inovatoare și condusă de o misiune să se apropie de obiectivul final de a avansa libertatea financiară și de a îmbunătăți viața oamenilor.

Exit mobile version