Binance schimbă ora de listare pentru Saga (SAGA)

Exchange-ul crypto Binance tocmai a anunțat că ora de începere a tranzacționării pentru Saga (SAGA), inițial stabilită pentru 9 aprilie, 14:00 UTC, va fi devansată pentru ora 08:00 UTC.

Binance listează azi tokenul Saga (SAGA)

Binance listează azi tokenul Saga (SAGA) | Google

Puncte cheie

Binance a publicat recent un anunț oficial prin care își exprimă decizia de a devansa ora de începere a tranzacționării pentru tokenul Saga (SAGA).

Anterior, tranzacționarea era programată să înceapă pe 9 aprilie, la ora 14:00 UTC. Noul start este la ora 08:00 UTC.

Recent, Binance a anunțat perechile disponibile pentru tranzacționare: SAGA/BTC, SAGA/USDT, SAGA/BNB, SAGA/FDUSD și SAGA/TRY.

Cantitatea maximă de tokenuri este de 1 miliard SAGA, iar recompensele Launchpool Token sunt de 45 de milioane SAGA, reprezentând 4,5% din cantitatea maximă.

Exchange-ul crypto nu a oferit detalii suplimentare cu privire la schimbarea planurilor privind ora de începere a tranzacționării pentru SAGA.

Saga (SAGA) a devenit cel mai mare Launchpool din istoria Binance 

Săptămâna trecută, echipa Saga a anunțat pe contul său X că peste 13 miliarde de dolari au fost deja staked în mai puțin de 24 de ore, iar Saga a reușit deja să devină cel mai mare Launchpool din istoria platformei Binance.

Recent, printr-un anunț oficial, Binance a dezvăluit că Saga este cel de-al 51-lea proiect lansat pe Binance Launchpool pe 4 aprilie.

Saga anunță lista finală de inovatori înainte de lansarea mainnet

Echipa din spatele proiectului a publicat și pe contul său X anunțul privind lista finală a programului Saga Innovators înainte de lansarea mainnet.

Se pare că peste 350 de proiecte s-au alăturat programului, iar echipa și-a exprimat recunoștința față de dezvoltatorii care li s-au alăturat în această călătorie.

Saga este un proiect nou apărut în industria crypto, reușind însă să atragă o atenție deosebită.

Obiectivul principal al Saga este acela de a oferi putere dezvoltatorilor. Ei recunosc limitările blockchainurilor existente și au acceptat provocarea de a aborda direct aspectele legate de scalabilitate și complexitatea dezvoltării.

Oferta principală a Saga constă în posibilitatea de a crea cu ușurință blockchainuri dedicate, cunoscute și sub numele de „chainlet-uri”, adaptate unor aplicații specifice.

Acest lucru elimină nevoia dezvoltatorilor de a concura pentru spațiu în blockuri cu alte proiecte pe rețele aglomerate.

Exit mobile version