Binance și Federația Tehnologiilor Emergente își unesc forțele pentru a stabili un record mondial prin vânzarea a 10.000 de pizza în 12 ore

Binance și Federația Tehnologiilor Emergente se alătură pentru a sprijini copiii nevoiași prin vânzarea de pizza în timpul evenimentului caritabil "Bizza Day"

Binance și Federația Tehnologiilor Emergente își unesc forțele pentru a stabili un record mondial prin vânzarea a 10.000 de pizza în 12 ore

Binance, una dintr cele mai mare platforme de tranzacționare de criptomonede din lume, s-a asociat cu Federația Tehnologiilor Emergente pentru a organiza un eveniment caritabil impresionant – vânzarea a 10.000 de pizza în doar 12 ore. Obiectivul lor este de a intra în Cartea Recordurilor și de a susține cauzele nobile.

Evenimentul va avea loc pe 22 mai, când comunitatea crypto sărbătorește deja Bitcoin Pizza Day, în amintirea primei tranzacții cu Bitcoin făcută de Laszlo Hanyecz care a cumpărat două pizza mari cu 10.000 BTC, echivalentul a 41 de dolari la vremea respectivă.

De data aceasta, Federatia Tehnologiilor Emergente și Binance invită nu doar comunitatea crypto, ci și publicul larg să se alăture „Echipei Naționale de Bitcoin” a României și să sărbătorească “Bizza Day” în cadrul evenimentului organizat la The Vintage București.

Pe parcursul celor 12 ore, începând cu ora locală 12:00, participanții vor avea ocazia să participe la workshop-uri educaționale, să achiziționeze pizza și să doneze către activități caritabile precum cele ale Fundației Metropolis, pentru a ajuta copiii nevoiași, totul în contextul unei atmosfere pline de muzică și surprize.

Evenimentul va fi unul impresionant, deoarece vor fi prezenți nu numai membri ai comunității crypto din România, ci și influenceri din industrie, precum și alte comunități importante. Scopul este să se cumpere cel mai mare număr de pizza (10.000) în schimbul unui Bitcoin într-un singur eveniment pentru a atinge un record mondial.

Această acțiune unică în lume are, în final, un obiectiv nobil: acela de a susține acțiuni caritabile.

Cu acest eveniment, Binance și Federația Tehnologiilor Emergente speră nu doar să marcheze o nouă etapă în istoria Bitcoin, ci și să demonstreze potențialul umanitar al tehnologiei blockchain.

Exit mobile version