Binance suspendă depozitele și tranzacționarea în EUR pentru utilizatorii Paysafe

Suspendarea va intra în vigoare pe 28 septembrie 2023 la ora 04:00 (UTC).

Binance suspendă depozitele și tranzacționarea în EUR pentru utilizatorii Paysafe

Binance, cea mai mare platformă tranzacționare de criptomonede din lume, a anunțat că va suspenda depozitele și tranzacționarea în EUR pentru utilizatorii Paysafe. Decizia vine după ce Paysafe Payment Solutions Limited (Paysafe) a decis unilateral să oprească procesarea depozitelor în EUR pentru utilizatorii Binance.

Suspendarea va intra în vigoare pe 28 septembrie 2023 la ora 04:00 (UTC). Utilizatorii Binance care utilizează Paysafe pentru a depune EUR sunt sfătuiți să ia următoarele măsuri:

Binance a anunțat, de asemenea, că va înceta serviciile Spot Trading Bots pentru perechile de tranzacționare EUR/USDT și EUR/BUSD pentru utilizatorii Paysafe. Utilizatorii sunt sfătuiți insistent să își actualizeze și/sau să își anuleze Spot Trading Bots înainte de încetarea serviciilor Spot Trading Bots pentru a evita orice pierderi potențiale.

Binance Convert va fi restricționat la modul de reducere numai EUR începând cu 28 septembrie 2023 la ora 04:00 (UTC). Modul de reducere numai permite utilizatorilor să vândă EUR prin ordine de piață Convert sau să închidă ordinele limită deschise în EUR, dar restricționează cumpărarea cu EUR și deschiderea de noi ordine limită în EUR. Toate ordinele limită deschise Convert EUR vor fi închise începând cu 28 septembrie 2023 la ora 05:00 (UTC).

Planurile Binance Auto-Invest EUR ale utilizatorilor Paysafe vor fi întrerupte începând cu 28 septembrie 2023 la ora 04:00 (UTC), iar acești utilizatori nu vor putea să se aboneze la planurile Auto-Invest cu EUR după aceea. Rețineți că serviciile Auto-Invest EUR rămân obișnuite pentru ceilalți utilizatori.

Binance și-a cerut scuze pentru orice inconveniență cauzată de suspendarea depozitelor și tranzacționării în EUR pentru utilizatorii Paysafe. Compania a declarat că lucrează pentru a integra noi canale fiat pe Binance în curând, în conformitate cu misiunea sa de a oferi o experiență crypto fără probleme pentru toți utilizatorii.

Exit mobile version