Binance l-a angajat pe cel mai popular TikToker – Khaby, ca Brand Ambassador

Khaby Lame va realiza videouri în care distruge miturile despre blockchain și Web3

Binance

Bursa de criptomonede Binance a încheiat un parteneriat cu Khaby Lame, cel mai popular influencer de pe TikTok, pentru a crește gradul de adopție al Web3. Khaby va acționa ca un ambasador global al platformei de tranzacționare cripto, ajutând la dezmințirea miturilor despre criptomonede și spațiul blockchain.

Khaby Lame și-a făcut un nume pe TikTok, câștigând 142 de milioane de urmăritori cu videoclipurile sale, ironizând creatorii de conținut care complică prea mult lucrurile. El prezintă trucuri comice din viață care simplifică foarte mult lucrurile, făcându-și mișcarea legandară când ridică ambele palme în sus.

Într-o declarație, TikToker-ul a spus că este interesat de Web3 de ceva vreme. Potrivit lui, un parteneriat cu Binance „se potrivește perfect” cu ceea ce face el de obicei, făcând lucrurile complicate mai ușoare și mai distractive. 

„Îmi consider urmăritorii ca o familie și sunt mereu în căutarea de noi provocări și conținut interesant pe care să îl împărtășesc”, a spus acesta.

Pe lângă crearea de conținut și explicarea miturilor din jurul Web3, vedeta TikTok va crea și colecții de tokenuri nefungibile (NFT) folosind Binance pentru a crește implicarea fanilor.

Ca o explicație a parteneriatului CEO-ul Binance a explicat pe Twitter că Khaby:

„Este cel mai urmărit creator de pe TikTok. Și se pricepe să explice lucrurile într-un mod simplu. Perfect pentru adoptarea cripto”.

Tik Toker-ul Khaby Lame împreună cu fondatorul Binance Changpeng Zhao
Tik Toker-ul Khaby Lame împreună cu fondatorul Binance Changpeng Zhao

Binance atrage marile celebrități

Includerea lui Khaby Lame în Binance este rezultatul eforturilor companiei de a lucra cu mari celebrități. Săptămâna trecută, cripto exchange-ul a făcut echipă cu starul fotbalului Cristiano Ronaldo – pentru a le prezenta fanilor săi spațiul Web3 prin intermediul NFT-urilor.

Acordul este un parteneriat exclusiv pe mai mulți ani în care Ronaldo va colabora cu Binance la crearea NFT-urilor.

Aceste colecții digitale vor fi vândute exclusiv pe platforma Binance NFT și vor permite fanilor să experimenteze întâlniri exclusive cu starul fotbalului. Cristiano Ronaldo a explicat că apreciază foarte mult relațiile sale cu fanii, iar ideea de NFT-uri prin care le poate oferi noi experiențe este ceva la care se gândea de mai mult timp. 

Changpeng Zhao (CZ), CEO-ul și fondatorul Binance, a lăudat realizările lui Ronaldo în fotbal și a menționat că sportivul „a depășit sfera sportului devenind un idol în mai multe industrii”.

„A adunat una dintre cele mai dedicate baze de fani din lume prin autenticitatea, talentul și munca sa de caritate”, a precizat CZ.

În luna martie, Ronaldo a primit tokenuri cripto pentru realizările sale în acest sport. Starul fotbalului a primit active digitale JUV, simbolul oficial al fanilor Juventus F.C., pentru fiecare gol în carieră de seniori pe care l-a marcat.

În ciuda bear market-ului, CEO-ul Binance și-a exprimat pozitivitatea la începutul lunii iunie. Cu încredere, Zhao a remarcat că este a treia sa iarnă cripto și a doua întâlnire a lui Binance cu acest tip de situație de piață, ceea ce înseamnă că echipa știe cum să navigheze pe o piață nefavorabilă. 

În afară de aceasta, CEO-ul Binance a spus că vor folosi aceasta ca o oportunitate de a angaja talente de top care sunt disponibile în acest timp.

Exit mobile version