Bitcoin, aproape de a încheia a 7-a lună consecutivă pe plus, pe fondul interesului crescut al Wall Street pentru ETF-uri BTC

Bitcoin se îndreaptă spre închiderea a 7 luni consecutive pe plus, stabilind un record, în contextul creșterii interesului de pe Wall Street pentru ETF-uri BTC.

Bitcoin, aproape de a încheia a 7-a lună consecutivă pe plus, pe fondul interesului crescut al Wall Street pentru ETF-uri BTC | Google

Puncte cheie

Prețul Bitcoin continuă să se mențină peste nivelul important de 70.000 de dolari. În momentul redactării acestui articol, BTC se tranzacționează la aproximativ 70.500 de dolari pe CoinMarketCap, înregistrând o creștere de peste 11% în ultimele șapte zile.

Traiectoria pretului Bitcoin
Traiectoria pretului Bitcoin

Veniturile lunare generate de Bitcoin arată la fel de promițătoare, iar cel mai important activ digital de pe piața crypto se îndreaptă acum spre închiderea a nu mai puțin de 7 luni consecutive pe plus, stabilind un record.

Venituri lunare Bitcoin

Bitcoin înaintează spre halving – un puternic catalizator de preț.

Activitatea recentă a balenelor Bitcoin indică faptul că perioada dinaintea halving-ului este departe de a se fi încheiat.

Bitcoin a atins un prag impresionant depășind 71.000 de dolari, lucru care nu s-a mai întâmplat din 15 martie.

Această creștere a fost determinată de intrarea capitalului în ETF-urile spot BTC. Există câțiva factori din spatele mișcării actuale a prețului Bitcoin, inclusiv fluxurile constante către ETF-urile spot BTC, anticipația evenimentului de halving al Bitcoin, și sentimentul optimist al investitorilor instituționali.

Interesul Wall Street pentru ETF-urile BTC este în creștere

Traiectoria Bitcoin este clar pe o cale ireversibilă spre a deveni o parte integrantă a peisajului financiar. Acest lucru nu a fost determinat doar de dinamica cererii și ofertei, nume importante precum BlackRock, Fidelity și altele adoptând frenezia ETF-urilor BTC.

Ieri a fost o zi semnificativă pentru ETF-urile spot Bitcoin din SUA, acestea înregistrând o revenire substanțială a intrărilor de capital. Afluxul net a fost înregistrat la 418 milioane de dolari, cel mai mare din ultimele două săptămâni.

După cum a menționat recent CNBC, BlackRock susține că vom vedea veniturile Bitcoin, odată ce acesta a fost adoptat de Wall Street.

La începutul acestei săptămâni, după cinci zile consecutive de ieșiri nete, ETF-urile pe Bitcoin la vedere au înregistrat un influx net luni. ETF-urile pe Bitcoin la vedere au înregistrat o serie de cinci zile de ieșiri, urmată de un influx net ridicat.

Fondul FBTC al Fidelity a atras aproximativ 261 de milioane de dolari influx net într-o singură zi, în timp ce IBIT-ul BlackRock a raportat un influx de aproximativ 35,5 milioane de dolari.

Prețul Bitcoin continuă să se tranzacționeze în jurul valorii de 71.000 de dolari, iar interesul crescut al Wall Street pentru ETF-urile BTC reflectă o acceptare generală a legitimității Bitcoin.

Impactul deplin al ETF-urilor BTC asupra dinamicii pieței încă nu se resimte, însă, cu siguranță, putem anticipa o creștere graduală a alocărilor către Bitcoin din partea a tot mai multe companii.

Exit mobile version