Bitcoin Cash crește cu 38,5% în trei zile și atinge cel mai mare nivel din ultimele patru luni

Interesul pentru BCH crește, alimentând speranțele pentru o adopție mai largă la nivel instituțional

În ultimele trei zile, Bitcoin Cash (BCH) a înregistrat o creștere impresionantă de 38,5%, atingând cea mai mare valoare din februarie, de 146 de dolari.

Bitcoin Cash crește cu 38,5% în trei zile și atinge cel mai mare nivel din ultimele patru luni
Graficul prețului Bitcoin Cash (BCH) pe 7 zile | CoinMarketCap

Creșterea s-a datorat listării BCH pe EDX, o platformă de tranzacționare susținută de Fidelity, Schwab și Citadel, alături de alte criptomonede notabile, cum ar fi Bitcoin (BTC), Ether (ETH) și Litecoin (LTC).

Interesul deschis pentru BCH, un indicator esențial pentru evaluarea valorii nominale a tranzacțiilor deschise pentru un anumit activ, a înregistrat o creștere de 77%, atingând un maxim de nouă luni de 135 de milioane de dolari, conform datelor Coinalyze.

Această creștere a interesului deschis evidențiază o schimbare în sentimentul pozitiv și aprinde speranțe pentru o posibilă adoptare instituțională a BCH în urma listării sale pe EDX.

Deși BCH a fost creat în iulie 2017, după o ramificație din blockchain-ul original Bitcoin și a atins odată un record de 2.947 de dolari în timpul vârfului pieței bullish din 2017, adoptarea sa ca rețea de plată a rămas în urma Bitcoin.

Într-o comparație a valorii totale a tranzacțiilor pe fiecare rețea în ultima săptămână, Bitcoin a facilitat tranzacții de 75 de miliarde de dolari, în timp ce Bitcoin Cash, în ciuda creșterii recente, a gestionat tranzacții în valoare de numai 129 de milioane de dolari. Această discrepanță subliniază diferențele dintre adoptarea și utilizarea celor două criptomonede.

Bitcoin Cash a fost cel mai mare câștigător al săptămânii printre primele 200 de criptomonede în funcție de capitalizarea pieței. Sentimentul actual de piață pentru BCH este unul bullish, consolidând speranțele pentru o mișcare ascendentă ulterioară.

Exit mobile version