Bitcoin Cash încheie cu succes halvingul, cu 15 zile înainte de halvingul Bitcoin

Bitcoin Cash a finalizat cu success halvingul astăzi, în primele ore ale dimineții, cu 15 zile înainte de evenimentul de halving al Bitcoin.

Bitcoin Cash încheie cu succes halvingul, cu 15 zile înainte de halvingul Bitcoin | Google

Puncte cheie

Bitcoin Cash şi-a finalizat cu succes halvingul azi dimineață.

Halvingul BCH a avut loc la înălțimea blockului 840.000, iar recompensele minerilor au fost reduse de la 6.25 BCH la 3.125 BCH.

Primul halving BCH a avut loc pe 8 aprilie 2020, când recompensele minerilor au fost înjumătățite de la 12.5 BCH la 6.25 BCH.

Prețul lui BCH a cunoscut o volatilitate importantă înainte de evenimentul de halving.

În momentul redactării acestui articol, BCH se tranzacționează la 668 USD, în creștere cu peste 9% în ultimele 24 de ore, pe CoinMarketCap.

Traiectoria pretului BCH
Traiectoria pretului BCH

Bitcoin Cash a fost conceput să fie mai eficient și mai rentabil decât Bitcoin.

Mai sunt 15 zile şi 23 de ore până la halvingul Bitcoin programat pentru 20 aprilie.

15 zile până la halvingul Bitcoin

Halvingul Bitcoin este programat pentru 20 aprilie, acesta fiind al patrulea halving BTC.

Minerii Bitcoin care validează cu succes tranzacțiile primesc în prezent 6.25 Bitcoin noi pentru fiecare block minat, iar după halving, recompensa per block va fi redusă la 3.125 BTC.

În ceea ce privește prețul pentru Bitcoin astăzi, la momentul redactării acestui articol, BTC se tranzacționează pe verde, iar moneda are un preț puțin peste 66.000 dolari pe CoinMarketCap.

Traiectoria pretului Bitcoin

Halvingul Bitcoin are o importanță majoră. Acest eveniment, prevăzut în politica monetară a Bitcoin, reduce la jumătate recompensa oferită minerilor pentru fiecare block minat.

Scopul principal al halvingului este controlul inflației, asigurarea rarității monedei și creșterea valorii acesteia în timp.

În apropierea acestui eveniment important, investitorii se pregătesc pentru fluctuațiile de preț care însoțesc, de obicei, halvingul. Deși rolul acestuia în dezvoltarea Bitcoin a fost întotdeauna crucial, situația din acest an ar putea fi diferită datorită ETF-urilor Bitcoin.

La data de 3 aprilie, fluxul net zilnic total în ETF-urile Bitcoin a fost de 113 milioane dolari, iar fluxul net total cumulativ a ajuns la 12 miliarde dolari.

ETF-urile Bitcoin din SUA au cunoscut o creștere enormă a popularității și un interes imens din partea investitorilor instituționali.

CEO-ul BlackRock, Larry Fink, a declarat că ETF-ul Bitcoin al companiei înregistrează o creștere fără precedent, fiind cel mai rapid ETF din toate timpurile.

Exit mobile version