Bitcoin.com scos la vânzare; Capitalizarea totală a monedelor atinge $2 trilioane

Fotofabrika | Adobe Stock

Domeniul Bitcoin.com a fost scos astăzi la licitație contra sumei minime de $100 milioane. Roger Ver, șeful executiv al platformei, nu a comentat deocamdată decizia. Suma reprezintă echivalentul a 1,962 Bitcoin sau 161,812 Bitcoin Cash, la prețul de astăzi.

Pe parcursul lunii februarie, websiteul a avut 7,7 milioane de vizite. 30% din acest trafic provine din Statele Unite, iar 99,98% din el este organic – conform unei căutări pe SimilarWeb.

Bitcoin.com scos la vânzare; Capitalizarea totală a monedelor atinge $2 trilioane
screenshot | godaddy

Potențiali cumpărători și ce s-ar putea întâmpla cu domeniul Bitcoin.com?

Deși pare o sumă mare la prima vedere, Bitcoin.com este un domeniu pe care Roger Ver l-a înregistrat în Aprilie 2014, centralizându-l. Ulterior, în 2017, Roger a asociat domeniul cu Bitcoin Cash, monedă provenită din SoftForkul SegWit care a bifurcat blockchainul.

Bitcoin.org, domeniul înregistrat de Satoshi Nakamoto, creatorul anonim al crypto-monedei, a rămas siteul principal al proiectului, de unde pot fi descărcate toate programele necesare instalării unui nod de rețea și introducerii în lumea Bitcoin.

Michael Saylor sau Elon Musk sunt doi potențiali cumpărători, deși oamenii de afaceri nu au declarat nimic în acest sens. În funcție de originea cumpărătorului și poziția sa față de Bitcoin, domeniul ar putea ajunge din nou în mâinile descentralizate ale comunității și ale programatorilor care lucrează la protocolul original Bitcoin.

Total Market Capitalization | CoinMarketCap

Capitalizarea totală a tuturor crypto-monedelor depășește valoarea de $2 trilioane

Capitalizarea totală a crypto-monedelor a atins astăzi pragul de 2 trilioane de dolari. Lucrul acesta s-a întâmplat doar pentru o perioadă scurtă de timp, fiind probabil un nivel asociat cu marcarea profiturilor.

Capitalizarea totală s-a apreciat cu 10% pe parcursul ultimei săptămâni. În 29 Martie, aceasta se afla la $1,82 trilioane, într-o perioadă în care Bitcoin își revenea dintr-o corecție, depășind rezistența de la $58,000.

Dominance | CMC

Dintr-un total de aproximativ $2 trilioane, capitalizarea totală a celor mai valoroase proiecte crypto stă în velul următor:

Exit mobile version