Bitcoin este noul aur – Ricardo Salinas, al 3-lea cel mai bogat om din Mexic

Bitcoin este noul aur – Ricardo Salinas, al 3-lea cel mai bogat om din Mexic

Ricardo Salinas Pliego este mai convins ca niciodată de valoarea Bitcoinului, asta în timp ce Aurul și Dolarul continuă să fie serios criticate. 

Bitcoin este fără dubiu noul aur pentru al treilea cel mai bogat om din Mexic.

Într-un tweet din 27 Iunie, Ricardo Salinas a confirmat afirmațiile cum că recomandă mai degrabă Bitcoin ca investiție, în detrimentul monedelor fiduciare sau aurului.

Beneficiile Bitcoin din perspectiva lui Salinas

Pliego Salinas, deja un binecunoscut susținător al Bitcoin, își păstrează hotărât încrederea în monedă, astfel evidențiind noul curent tot mai la modă în America de Sud față de BTC, cea mai mare crypto – monedă de pe piața crypto – valutară globală.

 Ca răspuns unui tweet postat de CEO-ul MicroStrategy, Michael Saylor, Salinas a scris:

Este complet corect, Bitcoin este noul aur, dar mult mai portabil, transportul Bitcoin este mult mai ușor decât să ai în buzunare lingouri de aur … și știu că voi fi atacat de iubitorii de aur pentru ce spun

 

Saylor intrase în discuție de la un interviu video anterior cu Pliego în care susținea că Bitcoin bate cu ușurință dolarul SUA atunci când vine vorba de conservarea averii.

Pliego și-a mărturisit admirația pentru Bitcoin în mai multe ocazii și pe diverse platforme, inclusiv într-un interviu dedicat presei crypto, la începutul anului.

Când a fost întrebat de către un utilizator de Twitter cum ar putea Mexicul să urmeze El Salvador, integrând Bitcoin ca mijloc legal de plată, Pliego a răspuns sec:

-Nu am nicio idee.

 

După cum a raportat deja presa din crypto, noua eră începută o dată cu declararea BTC ca monedă oficial acceptată ca mod de plată în El Salvador intră în vigoare în Septembrie, în timp ce Paraguay începe să facă comentarii cu privire la utilizarea sporită a crypto – monedelor.

Schiff: Nimeni nu va cumpăra $30,000

Între timp, dezbaterea referitoare la Bitcoin versus aur rămâne vie și în plină desfășurare.

Peter Schiff, probabil cel mai vocal susținător al Aurului de pe Twitter, continuă să susțină despre Bitcoin ca fiind extrem de inferior metalului prețios.

El a susținut:

Majoritatea cumpărătorilor de Bitcoin care au cumpărat ultima scădere sub $30,000 nu o vor cumpăra si pe următoarea

Principalii cumpărători vor fi cei care au marcat profituri la varfurile valurilor. Prin urmare, următoarea scădere nu se va bucura de la fel de mult sprijin. Noii cumpărători vor apărea probabil la $20,000, dar mai puțini decât la $30,000.

 

Analiștii iau deja în considerare o scădere la $20,000 sau chiar mai jos. Cu toate acestea, în acest weekend, BTC USD a păstrat suportul de $30,000 după o nouă retestare.

Exit mobile version