Bitcoin rămâne înconjurat de predicții optimiste, în ciuda riscurilor crescute ale presiunii de vânzare

Bitcoin rămâne în continuare în zona de optimism, cu predicții favorabile, în pofida riscurilor recente privind creșterea presiunii de vânzare; BTC se tranzacționează peste $61.000

Bitcoin rămâne înconjurat de predicții optimiste, în ciuda riscurilor crescute ale presiunii de vânzare | Adobe Stock

Puncte cheie

Bitcoin rămâne în continuare în zona de optimism, cu predicții favorabile, în pofida scăderilor recente de preț. În momentul redactării acestui articol, BTC se tranzacționează peste 61.000 de dolari.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Investitorul popular în criptomonede Scott Melker, cunoscut și sub numele de The Wolf Of All Streets, a distribuit astăzi mai devreme un mesaj pe platforma de socializare X, reamintindu-le traderilor despre corecțiile pieței bullish Bitcoin.

El a afirmat că, din punct de vedere istoric, avem corecții multiple de 30% și 40% într-o piață bullish, iar în ciclul actual, cea mai mare corecție a fost de 23,48%.

De asemenea, a menționat că corecția curentă depășește 18%, iar astfel de fluctuații ale prețurilor „nu sunt nimic într-o piață bullish”.

Acesta a încheiat postarea pe X spunându-le urmăritorilor să rămână calmi. Melker a distribuit și un grafic ce prezintă corecțiile Bitcoin din piețele bullish anterioare.

Bitcoin rămâne înconjurat de predicții optimiste, în ciuda riscurilor crescute ale presiunii de vânzare

Analistul on-chain Bitcoin Willy Woo a menționat, de asemenea, recentele fluctuații de preț ale BTC, subliniind faptul că acestea sunt cauzate în principal de evenimentul de capitulare a minerilor.

Lichidarea recentă declanșată de o capitulare prelungită a minerilor, a fost accelerată și de anunțul de la Mt. Gox.

Infamul exchange crypto defunct din Japonia va începe în iulie rambursarea creditorilor cu Bitcoin și Bitcoin Cash.

Ȋn jurul Bitcoin persistă predicțiile optimiste

Bitcoin a atras recent o mulțime de susțineri politice, în special din partea fostului președinte american Donald Trump.

Se pare că acesta ia în considerare participarea la evenimentul Bitcoin 2024 din Nashville, Tennessee. Această veste provine de la două persoane familiare cu situația.

De asemenea, în ciuda potențialelor amenințări care ar putea crește presiunea de vânzare pe BTC, raportul put-call al opțiunilor Bitcoin rămâne optimist, pe măsură ce se apropie expirarea trimestrială.

Acest sentiment pozitiv persistă chiar și în fața potențialelor riscuri descendente pentru activul digital.

Cele mai importante riscuri negative provin din mai mulți factori. Pe lângă capitularea minerilor și anunțul Mt. Gox, autoritățile germane au confiscat 50.000 de Bitcoin, evaluate la peste 3 miliarde de dolari la prețurile actuale, dintr-o operațiune de piraterie.

De asemenea, ETF-urile Bitcoin din SUA au înregistrat a șaptea zi consecutivă de ieșiri de capital pe 24 iunie, de 174 de milioane de dolari, potrivit datelor SoSoValue.

În ciuda tuturor acestor presiuni, indicatorii pieței derivatelor continuă să afișeze un sentiment optimist susținut pentru Bitcoin.

Acest sentiment optimist este evident pe măsură ce Bitcoin se apropie de expirarea opțiunilor săptămânale, lunare și trimestriale.

Exit mobile version